Aramıza hoşgeldin öncelikle, sanırım bahsettiğin makina bu http://www.tsunamiav.com/tornado-tr60-7-bilyali-olta-makinasi-kdv-dahil==u Ne tip avlarda ve hangi kamışta kullanacağına göre değişir.Sen hangi amaçla kullanmayı düşünüyorsun bu makinayı?
göllerde ve barajda işte beyşehirde altınapa barrajında may gölünde filan konya da sazan levrek avlamada denemeyi düşünüyorum daha yeni olduğum için bu işlerde direk bunu aldım araştırmadan
Makina: Makina ve kamış ağırlığı birbirini kısmen dengelemiş sorun yaratmaz 60'lık makina yeterli olabilir sorun yok 70'lik veya 80'lik bi makinada olabilirdi.Fakat devri biraz yüksek bir makina galiba seni yorabilir, bu makinanın devri konusunda netten pek bilgi edinemedim. Kamış: Boy olarak ve atar değeri olarak kıyıdan atışlar için iyi en azından idare eder. Beklemeli avlarda kullanabilirsin dediğin gibi sazan avında kullanılabilir.Tatlısu levreğini at-çek haricinde yemli olarak nasıl yakaladıklarını bilmiyorum o yüzden birşey diyemeyeceğim. Yemli takımlarla beklemeli avlarda kullanmak için bir takım var şuan elinde atar değeri 75-150 sen yinede normal bir monoflament misina sarıp kıyıdan abanarak 150 gr kurşun atmaya kalkma Hayırlı olsun şimdiden gönlündeki avlara kavuşman dileği ile hoşçakal.
memnuniyetle istersen faceden de takıl bana bunun için burdayım.. ama san tavsiyem öcelikle takım taklavat almadan yapılacak ilk şey o.k.u.m.a.k. ...ve araştırmak.. çok...ama - ama çok hemde.. bir sürü N var onların cevaplarını buraladran bulacaksın not alacaksın varsa yazıcın gördüğün her bilgiyi yazıcıdan çıktı alacaksın okuyacaksın neden, niçin ,nasıl,nerde,nezaman, daha sonra uygulamaya geçeceksin..özelden de sorabilirsin.. hiç farketmez.. sabırlı olacaksın ..ve sonunda bitirim balıkçı olacaksın..