Arkadaşlar merhaba, uzun süredir aradığım izmariti buldum sonunda... Boy deseniz gayet iyi, naz deseniz hiç nazlı değil, takım deseniz pek ayırt etmiyor.. Yani tam aradığımız kıvamda İzmarit sezonunu açıyorum ben yarın ve gelmek isteyen arkadaşları bekliyorum. Malum ben de mera belirtmek istemiyorum ama özelden yazan herkeze buluşma noktasını belirteceğim. Özellikle yarını seçtim ki, pazar günü olsun ve katılım iyi olsun diye. Şöyle hoşsohbet ile bol balıklı bir gün geçirelim istedim, hem site sakinleri ile de tanışmış oluruz. Ben ilk otobüs ile yerimi alacağım sahilde, birazdan gidip tavuk göğüsümü de alacağım marketten. İlgilenen herkez buyursun.. Özel mesajlarınızı bekliyorum, katılımcıların da listesini yapalım yazarız buraya yoklamamızı da yaparız mekanda Katılımcılar: 1. Emre ÜSEL (Takımcı) 2. Sümer (Sümer34) 3. Çetin MEYRİLİ (çetinmeyrili) 4. Zafer (ffx)
sevgili Emre, avlak vermek istemiyor olabilir ve bu konuda haklıda olabilirsin, lakin sen avlakda iken bu mesajı geç okuyan ve sana eşlik etmek isteyen arkadaşlar sana ulaşamayacağından sana katılamayabilirler, sence buna bir çözüm bulunabilinir mi?
Özgür abi haklısın elbette, belki yanlış bir şey yapıyorumdur, belki de madem bilgi vermiyorsun neden yazıyorsun diyenler kendilerine göre haklıdırlar fakat inan tanık olduğum bir çok etmen de beni buna itiyor. Bu da şahsi görüşüm. Ben geç vakte kadar online olacağım, gelmek isteyen buyursun hemen yanıtlayayım mesajını, ama bahsettiğin ve haklı olduğun bu konuya nasıl bir çözüm olur diye düşündüğümde aklıma pek bir şey gelmiyor diyebilirim
Ben de düşüncelerimi dile getirdim bu yazıdan sonra, herkezin şahsi düşüncesidir muhakkak saygı duyarım.
hay allah ben şimdi okudum mesajı. dün akşam saat 7 den 00:00'a kadar balıktaydım pek bişi çıkmadı. daha erken görmüş olsaydım mutlaka bende gelirdim. istanbul civarındamı avlanacaksınız acaba? ben kocaeli değirmendere'deyim.
Bugün hava çok esti ne yaptınız balık tutma olayını. tutabildinizmi bişeyler bizler oturduk sadece.....
Emre dün gece bekledim ama sen 12 gibi online değildin.Mesajıma cevap gelmeyince ben de sabah oğlumla başka bir yere gittim.Yeterli balığımızı aldık.Mesajı bire yirmi kala atmışsın bugün gördüm.Başka bir zaman inşallah.
Çok şükür ben aldım balığımı abi, rüzgar çok vardı fakat misinayı el ile kontrol edip tasma attıktan sonra bir sıkıntı olmuyor.. Çok fazla detay gerekmese de şöyle özetleyeyim; Klasik yemli dip takımı Köstek: 12-15 arası ( Alba WAX ) Beden: 18-22 arası ( Alba Ultra ) İğne: 10-12 arası ( Crown 15507 ) Kurşun: 50-100 arası
sevgili emre, şu yoklukta hakkaten hazine değerinde balıklar. eline sağlık,sanrıım artık devamını getirirsin av raporlarının.
selam arkadaşlar merhaba arkadaşlar yazılarınızı oldukça geç okudum ve organizasyona katılamadım mail adresimden iletişim kurabilirsek bende izmarit avına katılmak isterim saygılar halilugurlu@hotmail.com