Oluşturmak istediğim silikon başlangıç seti için önerileriniz ne olabilir?

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında seawolf41 tarafından paylaşıldı.

1. seawolf41

seawolf41 murat denizeri

Favori Kamış:
    Shimano Vengeance AX 4.20 170 GR. Surf Kamış
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 XSB
    En İyi Avı:
    Karamürsel, 1982 yılında tekne ile kaşık yaparak 51 cm kofana. Tekneye yardımsız alamamıştım.
    Yine çok fazla yazılıp çizilen ve okudukça daha da karmaşık hale gelen bir konu. Silikonlardan oluşan bir başlangıç seti edinmek istiyorum. Hedef balıklar; her türlü avcı balık. Silikon marka, model kodu ve renk kodları konusunda önerilerinizi rica edeceğim. Bunları atabilmek için jig ağırlıklı iğneler konusunda da tavsiyeye ihtiyacım olacak. herkese iyi günler ve bol avlar diliyorum.

2. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Sevgili Murat slikonda simli slikonlar daha iyi iş yapıyorlar ragot ragloudan sipariş verebilirsin 8-10 cm olanlardan.

3. Levrekci33

Levrekci33 Deniz

Ragot ragloudan RENK ( SEDEF )8.5 ve 10.5 2li takımlar hazırlarsan Levrek 'te verim alırsın kıyıdan zokalı 3grm .

4. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Gir bir av markete silikondan bol ve ucuz malzeme yok. Bu aralar çatalkuyruklar çok moda.

5. seawolf41

seawolf41 murat denizeri

Favori Kamış:
    Shimano Vengeance AX 4.20 170 GR. Surf Kamış
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 XSB
    En İyi Avı:
    Karamürsel, 1982 yılında tekne ile kaşık yaparak 51 cm kofana. Tekneye yardımsız alamamıştım.
    Bunlar için kaç gramlık jig iğne tavsiye edersiniz. Bunlar zoka gibi iğneler oluyor gördüğüm kadarıyla. 3 gramdn başlıyor ve yukarıya doğru çıkıyor. 40 gramlığı bile var. silikon balığın içine yerleştirdiğimizde misina bağlantı yuvasının konumundan ötürü karın altından iğneli modellerde tatbik etmek balığın dengesini bozacak gibi. Nasıl uygulamam gerektiği, hangi ağırlık ve hangi iğne numarası olacağı ve bu konuda hangi siteden alışveriş yapabileceğim konularında bilgi rica ederim.