Ömerli Barajı Son Durum?

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında frt14 tarafından paylaşıldı.

1. frt14

frt14 FERHAT

En İyi Avı:
    sazan 1.5 kilo
    Sezonun açılmasına 1,5 ay kaldı sayılır baraja gezmeye gitmiş olan varsa geçen yıl baraj kıyılarını ot kaplamıştı. Bu yıl durum nedir acaba gidenler bilgilendirirse sevinirim.

2. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    ömerli barajı

ömerli barajına sürekli giderim bu senede.piknik amaçlı gittim malum sazan sezonu kapalı ama.. ama diyorum çünkü hala olta atan ömerli barajının eski balıkçılarını olta atarken görünce üzülmedim değil. biraz sitem ettim agız dalaşı yaptık.oltaları çektirdim.. gelelim ömerli barajının kıyılarına. ömerli barajının kıyıları bu sene temiz . umarım bu sene güzel av verir..

3. frt14

frt14 FERHAT

En İyi Avı:
    sazan 1.5 kilo
    İsrail sazanı harici balik tutmuşlar mı peki cunku gecen yıl tutamadık biz?

4. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    sazan sezonu açılmadı

geçen sene ömerli barajında herkezin gidebildigi yerler balık yapmadı.. ama israil balıgı okadar fazlaydıki sazana attıgım oltaların zillerinin biri kalkıyor biri iniyordu o derece canımdan bıktım geçen sene.. en son oltaları sudan çekmekle buldum çareyi :)) saymadım ama 2 saat içinde 50 den fazla israil sazanı almışımdır

5. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba Mustafa nasılsın:)

Geçen sene gidemediğimiz sazan avını, bu sezon yaparız inşallah;)

6. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    abim nasılsın

umarım bu sene ömerli barajı sazan verir ... benim gittigim yerler belli.. onun dışında bazı bilgilerede ulaştım geçen sene ömerli barajında bulgarlar baya bir sazan çekmişler.. sürekli bir bölgeyi cuvallar dolusu yemle kış boyu yemleyip bütün balıgı oraya çekmişler oraya giriş yolunuda bozmuşlar kendileri gittikleri zaman tahtalarla geçiyorlarmış..ama bulgarlar bu sefer ayıp etmiş bence.. o baraj sadece kendilerine ait sanmaya başladılar :))) türklerin gücünü gösterme zamanı geldi :)) ben şimdi hafta içi gidiyorum bir yeri yemliyorum ama oraya araba girişi yok 10 dakika yürümek gerekiyor .. turna avına gidicem hayatımda ilk defa turna tutmaya çalışıcam.. tabi kemerburgazda göletleri bulabilirsem :))))))))))9

7. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Hayırlısı olsun diyelim, turna için sana avlak tavsiyesinde bulunurum, arkadaşlardan haber bekliyorum, balık başladığında seni ararım;)

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle, kendine iyi bak:)

8. caRP.DEL!S!

caRP.DEL!S! caRP.HUNTER.!.ER0L

Favori Kamış:
    9+1 bilyeli makine ve 3.5mt kamısbirde 2+1makinalı kamıs
    En İyi Avı:
    3.5kg aynalı SAZAN
    sazan ömerlide bol miktarda mevcut sabırlı olana ve tutabilene arkadaslar. Ama velakin biraz maharette istiyor iyi bir mera bulmalısınız ben yılda birkaç sefer tam techizatlı gider ve yakalarım , bu yıl henüz gezmeye de gidemedim o tarafa kısmetse bu hafta sonu bi gezmeye giderim iki olta alırım yanıma israil tutarım cıkarsaaa .... bu arada gecen yıl rekor sazanı kacırdım ömerlide (ömerli barajındaki büyük sazan potansiyeli hiçbir yerde yok ama çok sabırlı ve özverili sazana çalışmak lazım yemlemeyi saglam yapmak lazım...)

Geçen yıl sezon açılışımı ömerlide yapmıştım linkten görebilirsiniz. : http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=41006

9. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    bana hala bir borcun var :))

geçen sene sazan sezonu başlamadan bana avlak yeri tarifi yapıcaktın ama yapmadın.... sazan sezonu geldi geçti unuttum sanma :)) kısmetse bu sene bekliyorum.. benim gittigim yerleri sana özelden yazmıştım.. bu sene farklı yerleri deneyeceğim.bu arada avlagının resmine baktım benim gittigim yerler değil ama köy yabancı gelmedi :))

10. caRP.DEL!S!

caRP.DEL!S! caRP.HUNTER.!.ER0L

Favori Kamış:
    9+1 bilyeli makine ve 3.5mt kamısbirde 2+1makinalı kamıs
    En İyi Avı:
    3.5kg aynalı SAZAN
    Mustafa abi benim gittigim yeri kimse bilmez diye düşünüyorum ; bu arada köyede öyle yakın degil yürüme mesafesi oldukça fazla :)

11. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    köyü gördüm :))

köye bakarak bulundugun yeri tahmin ettim :)) ama oralar bana ters kalıyor..bilirsin belki ömerli barajında bir kere büyük balık tuttuysan o avlak yerinden vazgeçemiyosun :)) ben ne zaman başka yere gitsem 1995 de ilk gittigim avlak yerimden aldıgım balık hala gözümün önünde ve sürekli ordan balık alıcagımı sanıyorum ve alıştım dibini biliyorum heryeri biliyorum :)) kendi yerim gibi oldu ..kışın bile giderim çay içer gelirim gitmişkende balıklara yem götürürüm yemler gelirim :))

12. GökhanÇ

GökhanÇ Gökhan

Favori Kamış:
    Lineaeffe surf mill 420cm 220gr
    Favori Makine:
    Safina Pro Spa-65 Okuma
    En İyi Avı:
    İstavrit,Sazan,Levrek
    05.08.2012 sabah 8 den öğlen 3 e kadar tek bır balık tutamadık . oynama bile olmadı.

13. MELİH BOYACI

MELİH BOYACI MELİH

Favori Kamış:
    Lineaeffe surf mill 420
    Favori Makine:
    Okuma Trio 55s
    Ömerli hakkında güncel bilgiye sahip olan var mı?şu kardeşinize yardım edin finalleri yeni bitti balık tutası var :)
    NOT:şamandıra atacağım

14. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    ömerli barajı

ömerli barajının neresine gideceksiniz ve ne tutacaksınız sazanmı kızılkanatmı israil sazanımı

15. MELİH BOYACI

MELİH BOYACI MELİH

Favori Kamış:
    Lineaeffe surf mill 420
    Favori Makine:
    Okuma Trio 55s
    kurtköy tarafına.kurna ballıca vs.kısacası arabanın gidebileceği yerlere.Balık cinsi önemsiz amacım zevk almak Mustafa Abi

16. frt14

frt14 FERHAT

En İyi Avı:
    sazan 1.5 kilo
    ömerlide öğlen sığ yerden balık gelmiyo derin bir yere gidiceksiniz.
    ama akşam 7 den önce balık gelmiyo ben 1 ay önce 2 kg yakın pullu sazan aldım boncukla saat 21.30 civarı geldi