ömerli barajı

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında leventtalay tarafından paylaşıldı.

1. leventtalay

leventtalay Levent TALAY

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Daha Tutamadım :)
    Arkadaşlar merhaba;

bu hafta sonu arkadaşımla birlikte cumartesiden gidip çadırda kalıp pazar akşam üzeri dönecek şekilde ömerli barajına balığa gitmeyi düşünüyoruz. son durumu hakkında bilgisi olanlar varmı? yada yer konusunda tavsiyede bulunacak arkadaşların önerilerini bekliyorum.

teşekkürler

2. themad2

themad2 Serdar

Bizim kuzenlere çok yazkın bir kaç kez gidelim dedim tekin yerler değil dediler.Ama genede tercih sizin barqaj hakıında bişgisi olanlar çıkacaktır
    Rastgele.

3. crazybluee

crazybluee ibrahim

Favori Kamış:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    12kg sazan

Merhaba levent abi uzun zamandır ömerlı barajına gıdemedım ama aldıgım duyumlar uzerıne konusuyorum baya su cekılmıs denılmıstı ne kadarı doğru ne kadarı yanlıs bılemıyorum..

lakın bır sey sormak ıstıyorum ne avlıyacaksınız umarım nıyetınız sazan değildir:) cunku suan yasak donemı...

http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php

4. caRP.DEL!S!

caRP.DEL!S! caRP.HUNTER.!.ER0L

Favori Kamış:
    9+1 bilyeli makine ve 3.5mt kamısbirde 2+1makinalı kamıs
    En İyi Avı:
    3.5kg aynalı SAZAN
    arkadaslar ömerliye gidecek olanlar su an için emirli dedigimiz mevki balk yapıomus ama bende gitmedim ömerliye evime 20 dk uzaklıkta ancak sogdum artıkk bu mevsimde anca emirlide balık yapar ;) belki bende gelirim tabi isterseniz
    bide msn adresi atın özelden:)

5. leventtalay

leventtalay Levent TALAY

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Arkadaşlar yeniden merhaba :)

havalar biraz ısınınca çadırımızı tulumumuzu ve bilumum kamp malzemelerimizi hazırladık hafta sonu için doğa ile başbaşa kalalım dedik. evim kartalda olduğu için ömerli önerisi geldi fakat arabada olduğu için yakın olabilecek yerlerede gidebiliriz (istanbul ve çevresi)
    bu arada mail adresim leventtalay@ttmail.com zira çok yeniyim daha 7 mesajım olmuş 20 den az olduğu için kimseye özel mesajda atamıyorum.

önerilerinizi bekliyorum.
    saygılarımla

6. leventtalay

leventtalay Levent TALAY

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Arkadaşlar günaydın;

Adapazarındaki bir akrabamın yönlendirmesiyle son olarak adapazarı - bilecik oylu üzerinde olan bir gölete gitmeye karar verdik. göletin adını bilmiyorum ama gidenler balık konusunda memnun kalıyormuş. Kısmet deyip yarın öğleden sonra yola çıkıyoruz. umarım herşey güzel olur. yeni yer ile ilgili olarakta hem resim hemde yazı olarak sizleri bilgilendireceğim.

7. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    levent kardeş yumurtlama mevsimi dolayısıyla çoğu balığın avı yasaktır bunu dikkate almanızı önemle rica ediyoruz

8. leventtalay

leventtalay Levent TALAY

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Arkadaşlar merhaba;

geçtiğimiz hafta sonu cumartesi öğleden sonra istanbuldan yola çıkıp adapazarı mollafeneri denen mevhideki gölete turna avına gittik. maalesef turna tutamadık sadce 2-3 sefer turnanın 30-40 metre önümüzde atladığını gördük o kadar. işin kötü yanı şuydu akşam saat 21:00 gibi sandallı olan bir grubun gölün birçok noktasına ağ attığını ve sabah 05:00 gibi topladıklarını gördük. bu göletide yakında kurutacaklar anlaşılan

Not: resimde ilave edecektim fakat url adresi sordu. sözde bilgisayarcı olucam ama :) forum ortamına daha yeniyim. nasıl yapıldığını bilen varsa bana mailde atabilir. teşekkürler

9. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Levent foruma resim eklemeyle ilgili bir konumuz var resimli anlatım yardımı olacaktır tıkla

10. leventtalay

leventtalay Levent TALAY

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Aşkın bey ilgi ve yardımınıza teşekkürler

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 24 Nisan 2008
  11. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Balık olmasada ortam ve sohbet çok güzelmiş afiyet olsun.

12. takanic

takanic

Usta allah muhabbetinizi arttırsın. Çok keyifli geçmişe benziyor resimlerinizden. Ama turna tutarken oltaları yatırmayın at çek yapın daha iyi olur:D

13. leventtalay

leventtalay Levent TALAY

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Zaten resimler çekilirken kahvaltı hazırlığındaydık. birde resimlerde çıkmayan botumuzda vardı ağırlıklı olarak bottan yakalamayı denedik ama kısmet olmadı :)