tüm balıkçı arkadaşlara saygılar.artık mevsim açıldır.ömerli tarafına yada yakınlarda bi yerlere giden arkadaşlarımız varmı acaba?bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.tşkr
sazan avı sezonu daha yeni kapandı sezon 15 haziranda açılacak gerekli detaylar için 2/2 tebliğleri inceleyebilirsiniz
Ömerli yakınlarında çok güzel orman içi göllerde avlanıyorum. Ama Ömerli Barajı'nın su özelliklerini bildiğim için orada olta atmamayı tercih ediyorum(bir diğeri de Elmalı Barajı) Ben yemeyeceğim veya yakalasam da başkasına ikram etmeyeceğim balık için olta atmam. !5 Haziran'dan önce gidersen jandarma başına iş açabilir. Sonrasında da İsrail Sazanları Eskiaden Esenceli tarafı aynalı yapıyordu. Geçtiğimiz yıl olumsuz istihbaratlar aldım. Bence az daha sabret
Ömerlide geçen sezon avlanan varsa bende bilgi almak isterim sezonda jandarma rahatsız ediyormu balık varmı ordaki balıklar neye geliyor.teşekkürler
arkadaşlar abiler beyler.şuan yasak sezon sazan ve çoğu tür için.asıl jandarma içinizdeki vicdan olsun lütfen.yasak sezonda 5 metre mesafeden yumurta bıkamaya gelen 10-15 kiloluk sazanları çırpmayla avlayan vizdansızların videoları var youtube da.ibretle izlenmesi ve ders alınması lazım bence yazıktır.bu bir süreçtir yarın birgün çocuklarımız torunlarımızda sazan avlamanın keyfini yaşasın.özür dilerim lafım kendini avcı zanneden ama aslında katliam yapan insanlaradır.saygılar.
Metin kardeşim şu anda yasak sezon olduğunu biliyorum ancak sezonda avlanmak için için bilgi istiyorum bu konuda yardımcı olursan sevinirim.Çünkü bildiğim kadarıyla sezonda dahi jandarma oradan kovuyor.
hayır ekrem kardeşim gittim ömerliye daha önce bikaç kez ve yöntemine göre güzel av yapabilirsin.ben küspe kulandım ve aldım.ancak küspe takımı yasaklandı kulanmamanı tavsiye ederim.mısırla kulanılan hazır yemleri tavsiye ederim tek kancalı.ama iri balık peşindeysen yemi biraz iri seçmelisin.ama baya oldu ben gideli şuan nasıl bilmiyorum.ve jandarma olayı içinse.sezonda kimse avlanmaya engel olamaz olmıcanı düşüşünüyorum ben.tabi ağ ve benzeri şekilde avlanmıcaksan tabiki.saygılar rats gele.
Tahir kardeşim 15 Hazirana kadar bir haber alacağını sanmıyorum.Zira bizim site üyesi arkadaşlarımız yeterince duyarlı ve yasaklara uyan arkadaşlardır. Zaten sezon dışı gidipte tutan burda söylemez
slm arkadaşlar sezonun başlamasına çok az kaldı?artık başlasak ya haber varmı ömerliden?gözlerimiz yollarda kaldı
ben 2 hafta önce ömerli barajını merak ettiğim için gittim.Pazar günüydü. Yanıma kızımı ve onun bisikletinide aldım, hem bisiklete bineriz hemde bölgeyi görmüş olurum diye. Yolda bana Emirli tarafını tarif ettiler. Gittiğimde gördüklerim:Arabayı parketmeye yer yok, Her yer piknikçi, bir lağım kanalı göle akıyor, insanlar bu kanalın etrafında ellerinde tırıvırılar balık avlıyor( tırıvırıyı ilk defa gördüm, ben hep izmit- adapazarı bölgesinde avlandım ve buralarda yıllardır hiç tırıvırı görmedim), Kokudan biz o bölgede bisiklete bile binemeden geri kaçmak zorunda kaldık. HAritalardan gördüğüm kadarıyla Ömerli barajı çok uzun bir baraj, malesef ben istanbula en yakın yerine gitmişim. Belki daha kuzey kesimlerde su temizdir. Ama etrafında insanlar benim gördüğüm şekilde avlandıkça orada balık falanda varsa yakında biter. Ben şahsen bir daha bu göle gitmemeye karar verdim. Bu gölü listeden çıkardım, ne yapalım sezon açılınca verelini İzmit
slm arkadaşlar sezon açıldı ömerliye giden arkadaşlar balık yok diyolar.yoksa artık ömerli rüyası bittimi?balık gerçekten yokmu?giden arkadaşlardan bilgi istiyoruz.tşkrler
resimdeki tam barajın kenarındaki evmi ?? belediye nasıl izin vermiş su sahasının dibinde yapılaşmaya
O sadece bir bina. Gölün çevresinde 9 tane köy var. Orada ev yaparsın ama 15 km uzakta ''Su havzası'' deyip yaptırmazlar.
o ev dediğiniz bina birinci katı sular altında kalmış bir köşk ve bu tarihi köşkün etrafında suyun altında beş tane mandıra var ve ben kendimi bildim bileli kullanılmıyor eskiden o köşkün içinde pusuya yatar ördek bile beklerdim
slm ömerliye giden bi kaç arkadaş balık tutamadan döndüler acaba daha erken mi yoksa balık mı yok?bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.tşkr