ÖMERLİ BARAJI

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında sakcay tarafından paylaşıldı.

1. sakcay

sakcay SERDAR EYÜP

Selam arkadaşlar.biz 3-4 senedir ulaşımı kolay olduğu ve yakınlığından dolayı ömerli barajında avlağı tercih ediyorduk ama bu sene hepinizin bildiği gibi su seviyesi çok düşük ve sezon açılışına kadar biraz daha düşecektir.bu bölgeyi bilenlerin yardımına ihtiyacımız var.biz hep aynı avlağa gittiğimiz için hafta sonu kontrol edelim dedik ama durum hiç iç açıcı değil o avlakta su çok çekilmiş yaza belkide hiç su kalmaz şu anda bile derinlik çok az.kurtdoğmuşa yakın bir yerdi.
    Arkadaşlar siteden olmaz biliyorum ama özelden bize avlak konusunda yar
    dımcı olursanız sevinirim.sezon açılınca kamp kurup 3-5 gün geçirebileceğimiz şamatacılardan uzak sakin bir yer arıyoruz.şimdiden niye soruyorum derseniz bu yaz iznimi ikiye bölüp kampda değerlendirmeyi düşünüyorum .en azından birkaç sefer gidip hem yeri gözlemlerim kamp için belki yemleriz ara ara.
    şimdiden teşekkür ederim hepinize.
    S.EYÜP AKÇAY

2. volkanules

volkanules Volkan

Favori Kamış:
    Yashino
    Favori Makine:
    mitchell
    En İyi Avı:
    4.300 Eşkina
    saklı göl var şile taraflarında çok büyük sazan vede turnalar var mesire yeri hem çay corba skıntısı yok piknik yapan aileler var işletme izin veriyor balık tutup salmaya

3. Heckel

Heckel Berk TURAN

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex Surf 425-250gr
    Favori Makine:
    Shimano twinpower 8000 swpg-a
    Volkan abi saklıgölde turnalar olduğuna eminmisin eğer eminsen haftasonu turnaya gidicemde

Saygılar

4. Querorz

Querorz Fatih

Öncelikle turna için yasak sezondayız. Saklıgöl'de turna bulunuyor fakat çok küçük bir göl olduğundan taşıdığı balık sayısı da oldukça sınırlı. Bu forumda ifşa edildiğine göre yakında balık da kalmaz zaten :) .

5. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Arkadaşlar Saklıgölde bugüne kadar hiç balık tutanı görmedim, zaten geçen gittiğimde de suyun anormal derecede çekildiğini gördüm.Hiç boşuna oralarda balık denemesi yapmayın derim ancak mangal ve piknik için müthiş bir yer, tavsiye ederim.

6. volkanules

volkanules Volkan

Favori Kamış:
    Yashino
    Favori Makine:
    mitchell
    En İyi Avı:
    4.300 Eşkina
    evet turna var saklıgölde canlı yemle iri alırsın ama bak bi dostumuz sular çok çekik demiş ben bu sene gitmedim henüz fakat o gölde 30 kiloluk aynalı yakalandı çok iri balıklarda var ama sabır meselesi

7. Heckel

Heckel Berk TURAN

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex Surf 425-250gr
    Favori Makine:
    Shimano twinpower 8000 swpg-a
    Tatlı su balıklarını tüketmem bu nedenle iç sularda yanlızca yakala bırak avcılığı taraftarıyım fatih abi ama yasak sezon olduğunu bilmiyordum tabiki sezonun açılmasını beklerim
    Saygılar

8. behlül dülger

behlül dülger behlül dülger

En İyi Avı:
    6 kg sazan
    merhaba arkadaşlar ben anadolu yakasına yeni taşındım kartalda ikamet etmekteyim bana yakın veya bu cıvarda balık tutabileceğim göl veya baraj varmı ? yardımcı olursanız çok sevinirim rastgele

9. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tam da ilgili bölüme yazmışsınız zaten, size en yakın mekan Ömerlidir ancak sazan sezonu Haziran ayında açılacak, öncesi yasak ;)

10. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık
    Canlı yemde yasak diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin...

11. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    Saklı göl Şu an ne durumda bilmiyorum ama Piknik için güzel bir yer.Tahta İskeleler de var.Orada güzel bir sazan yakalayıp geriye salmıştık.Turna olduğunu bilmiyordum.Yinede kafa dinlemek için gidilmesini tavsiye ederim.