ömerli barajına nasıl gidebilirim

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında colak95 tarafından paylaşıldı.

1. colak95

colak95 Barış

Favori Kamış:
    olta kamış el vs
    En İyi Avı:
    daha uğraşıyoruz
    Değerli Arkadaşlar ben Küçükyalıda oturuyorum. Bu haftadan itibarende (havalar ısındı, çocuklar üşümezler artık) ömerli gibi yakın çevrelere sabahtan gidip çocuklarla biraz olta atmak, vakit geçirmek istiyorum.
    Ömerlide balık kalmadığı ile ilgili hep yazılarınızı okuyorum. Ama şansımı denemek istiyorum.
    Otomobil ile ulaşabileceğim çocuklarında kenarından olta atabileceği yer tarifi yaparsanız sevinirim. Açıktan yer tarifi yapmak istemezseniz ( colak95@mynet.com a mesaj atabilirsiniz)Ayrıca yem olarak ne götürmeliyim, dip için ve şamandıralı için. İlginize teşekkür ederim.
    Colak95 İstanbul

2. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

dudulluyu biliyorsan sana kurtdoğmuşu tarif edeyim.ömerlinin bir kolu çocuklarla gitmeyede müsait emniyetli bir yer

3. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    slm bugun ömerlideydim baraja gitmek istedim fAKAT jandarmanın yasakladıgını ögrendim halkatan, vaz gecdim..kurtkoy tarafından ömerli barajının bir koluna ulaşılabiliyormuş bilginize..

4. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Ömerli 'de balık kalmaması sazan için söylenmiştir abi, israil sazanlarıyla keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz çoluk çocuk,hem vurdu mu çok bol olur hem de her yeme gelir tam piknik keyfi için.Ben Maltepe'de otururken çevreyolundan Sarıgazi-Şile yoluna girer ordan Kurnaköy kıyısından olta atardım,tavsiye ederim.Rastgelsin...

5. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Ömerli'ye diğer arkadaşların belirttiği gibi Kurtdoğmuş köyünden gidebilirsi. Bu bölge çok güzel İsrail Sazanı yapar. Bir yol da Şile otobanından Darlık barajına giden Kömürlük sapağından gider. Esenceli köyü ve ilerisinde Bıçkıdere'nin sonundan da gölün karşısına ulaşabilirsin. Ancak 15 Hazirandan sonra. Çünkü bu bölgede jandarma av yasağı bitene kadar izin vermiyor. Kaçak girenlerin de yakalarsa canını iyi yakıyor. Bilginiz olsun..

6. colak95

colak95 Barış

Favori Kamış:
    olta kamış el vs
    En İyi Avı:
    daha uğraşıyoruz
    Verdiğiniz bişlgiler için teşekkür ederim.
    İsrail sazanı için solucan mı kullanmalıyım? Yoksa fresh mısır iş yapar mı?
    teşekkürler