ömerli barajında hair rig ve boili kullanabilirmiyim?

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında carphunter66 tarafından paylaşıldı.

1. carphunter66

carphunter66 samet

Favori Kamış:
    alba star ve diğer okuma gibi kalite markalar
    Favori Makine:
    favori oltam yok ama kamiş takımlarım çok var
    En İyi Avı:
    sazan 5 kg (şimdilik)
    acil yardım ömerli barajında hair rig kullanabilirmiyim veya hangi olta takımlarını kullanırım ve hangi yemlerlen lutfen cevaplarınızı bekliyorum.

2. bekir arslan

bekir arslan bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    evet kullanabilirsin. hatta sazanın sezonunun açıldığı haziran ayında müthiş verim alabilirsin.
    ama tabiki başarı ufak tefek ayrıntılarda gizli,

1.boiliyi kendin hazırla: mısır küspesi,un,yumurta,;başka hiçbirşey katma özellile vanilyaaaa.
    2.bu hamuru misket gibi yapıp haşla, kurut ve iğneye tak.
    3. ve asıl olan normalde hair ring takımı tek iğne kurşun şeklinde olur,fakat bu takımı sazan yayına takarak kullan .yayada aynı karışımdan tak.,1 iğne alta 1 iğne üste bağla köstek mesafesi 20 cm olsun yaya fazla yaklaştırma.

2010 sezonunda elmalı barajı ve ömerli barajında müthiş sonuçlar aldım. tabi sezon sonu keşfettim bu olayı keşke daha önce yapsaydım diye kendime çok kızdım. yazın baraja gititğinde herkesin yaya 5 iğne takıp attığını yada tırıvırı attığını göreceksin bu yöntemi pek bilen kullanan yok emin ol ilk avında herkes senden takım ve yem tarifi isteyecek. çekinme özellikle (tırıvırı kullanan cahillere) ver tarifi ve yemin ettir bidaha tırıvırı kullanmayacaklarına.

saygılarımla.

3. #sevgin

#sevgin Sevgin Ziya

Favori Kamış:
    Sertfishing/virtuo/3.30
    Samet'çim her gölde,barajda kullanırsın hairrig takımlarını ;)

Şu baraja şu yem,buraya bu diye söyleyemeyizki senin yemleyip hangi yemin çalıştığını,hangiinden verim aldığını bulup onun üstüne yoğunlaşman gerek.

Küspe olsun yemlerinin içinde bir miktar,bizim barajlardaki balıklar küspeden başka birşey görmüyor çünkü, tanıdık görünce atlamalarına yardımcı olursun yemine ;)

4. carphunter66

carphunter66 samet

Favori Kamış:
    alba star ve diğer okuma gibi kalite markalar
    Favori Makine:
    favori oltam yok ama kamiş takımlarım çok var
    En İyi Avı:
    sazan 5 kg (şimdilik)
    saolun abilerim tavsiyeleriniz için çok teşşekkürler hepinize. :)