ömerli hakkında

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında 34balıkçı34 tarafından paylaşıldı.

1. 34balıkçı34

34balıkçı34 emre

Favori Kamış:
    okuma compressa tele surf
    Favori Makine:
    Shımano nexave 4000
    En İyi Avı:
    olta attım bekliyorum =)
    herkese hayırlı akşamlar diyerek konuyu açıyorum

forumun fazla balık raporu göremediği bu zamanlarda hem biraz muhabbet olsun hemde bilgi edinmek adına bir sorum olacak bu ömerli'de hangi tür balıklar yaşamakta (israil sazanı dışındacyr ) ve hangi türler önceden yaşamktaydı turnanın önceden ömerlide yaşadığını biliyoruz peki ömerli barajı eski haline dönebilirimi? yeniden turda yaşayabilirmi?:confused:

2. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    şimdi bak bir şey diyeceğim sonradan sivri biz oluyoruz. emre kardeşim tamam herşey iyi hoş güzelde hemen altta tatlı su balık avıyla ilgili bölüm varken neden denizde balık avına açıyorsun konuyu. amacım kalp kırmak değil yanlış anlama ama daha düzenli kullanmak lazım forumu istediğimiz bilgiyi edinmek için ilgili yere sorarsak sorularımızı daha sağlıklı ve hızlı cevaplar gelir ;)

3. caRP.DEL!S!

caRP.DEL!S! caRP.HUNTER.!.ER0L

Favori Kamış:
    9+1 bilyeli makine ve 3.5mt kamısbirde 2+1makinalı kamıs
    En İyi Avı:
    3.5kg aynalı SAZAN
    Ömerli barajında şu balıklar vardır ;
    1-İsrail sazanı (bol miktarda ve ufak boyutlarda)
    2-Aynalı-pullu sazan(Popilasyon olarak iyi miktarda var ama çok fazla oltaya vurmuyor.)
    3-kızılkanat , İlerya vs vs. gibi balıkar mevcut şahsen ben sazana gider ve geneldede yakalarım. Aşagıdaki link ömerlidir ;

http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=41006