Ömerlide Balık Kesti Sanırım

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında 0RHAN tarafından paylaşıldı.

1. 0RHAN

0RHAN ORHAN

Favori Kamış:
    Explanada Surf
    Favori Makine:
    Penn & WFT
    En İyi Avı:
    KALKAN - 4 KG
    Merhaba Arkadaslar Adım Orhan Forum'da Yeniyim
    Bugün Arkadaslarımla Balık Tutmak İçin Ömerli Barajına Gittik Ve Sonu Hüsranla Bitti Malesef .
    Sabah 7 - 8 Gibi Geceden Kalma 20 25 Kişi Vardı . Onlardada Birşey Yoktu Zaten , Yeni Gelenler Oldu Aynı Onlarda Hüsranla Döndüler İnat Ettik Ve 3 e Kadar Bekledik Ve Sonumuz Forumda Konu Açmak Oldu :)
    Birkaç Kişiye Sordum . Baraj Kapaklarından Bahsettiler , Balık Eskisi Gibi Yok Dediler , Ağ Germişlerdir Dediler . Herkez Ayrı Birşey Söyledi . Sonuç Herkez 1 2 Hafta Önce Tuttukları Balıkları Anlatıyor :)

50 Kişi İçinde 1 Balık Vardı Oda 10 15 Cm Boyunda Yavru Sazan . Sanırım Duvarına Asacak :)

Yem Olarak Attıklarımız : Kokulu Mısır , Yem Karısımı ( Küspe, Mısır unu , Normal un , Yumurta ) , Çekirge , Solucan , Kurt , Ekmek , Hamur , Suni Yem

Ne Bulduysak Attık Durumundaydık , Oldukçada Uzağa Attık , Saatlerce Bekledik . Malesef

Takım Olarak Denediklerimiz : Yaylı Takım , Dip Takımı , Yüzey Takımı

Kendi Çektiğim Birkaç Resim :)

2. Querorz

Querorz Fatih

Bu değerli rapor için çok teşekkürler. Ömerli Anadolu Yakası'ndaki en önemli ve en büyük tatlı su kaynağı. Böyle koca bir alandaki balıkları bile bitirebildi ya bu millet, pes...

3. 1903cesaret

1903cesaret erdem

Şayet son resimdeki cıkardığımdan anladığım oldukça rüzgarlı bir hava vardı ve göl suyu biraz bulanık gibi geldi bana sanırım bundan pek balık çıkmadı aynısı sazlı bosnadada geçerli....

4. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Bohçacıların yolunun üstüne denk gelmiştir belki. Adamlar çekirge sürüsü gibi resmen, kurutmadan geçmiyorlar bir yerden.

5. caRP.DEL!S!

caRP.DEL!S! caRP.HUNTER.!.ER0L

Favori Kamış:
    9+1 bilyeli makine ve 3.5mt kamısbirde 2+1makinalı kamıs
    En İyi Avı:
    3.5kg aynalı SAZAN
    bence tam yerini bulamamıssınız balıgın ömerli çok büyük alan balıgın gezdigi yeri tespit etmek zor.. ben buldum aynen devam bazen boş dönüyorum bazen dolu , ömerli belkide türrkiyenin en büyük sazanlarını besiyor ama yakalayan yok.. bu yıl pek fırstım olmdı gecen yıl iyi sazanlar ykaladım..