kardeşim turna değilde sazan tutarsan haber ver zira bu sezon hiç sazan tutamadım nereye gitti bu sazanlar.
ömerlide israil sazanından baska balık yok diye biliyorum cünkü 3 senedir baska balık tutamadım orda. turna işi biraz zor
Kardeşlerim Canlarim Cigerlerim Ömerlide Herkes Balık yok diye bagriyor Gecen Hafta Bi Yerden İsmi lazim Deil 9 tane turna tutuk 5 kişi 5 dk bir 3 kilo aynali geliyordu Av Raporunu Belirtcem
şimdi bir dakika buraya parmak koymak istiyorum o nedemek bir yerden ama ismi lazım değil üstadım burası bir paylaşım platformu paylaşmamak ne demek tuttuğunuz yer deşifremi olacak millet orayamı akacak huzurunuzmu kaçaçak bende çok banal bir davranış ve bu platforma hiç yakışmıyor ..
kardeşim bnde ömerli civarında ala balık olan 1yer biliyorum süper balık çıkıyo ama suyu cok soğuk girmeyi denedim dondum bu arada ömerlide turna var diyosunda bana biraz yalan söylüyorsun gibi geldi ama sakın yanlıs anlama kardes dostane 1 söyleyiş yanlış anlama. bari bu turna tuttuğun yer ömerli civarındamı onu söyle meraklandım şimdi.
Enes Bozkurt arkadaşım.Dün bir konu açmışsın ömerlide balık varmı,kaç kilo tutarım bilgi verin diye.Şimdi ise geçen hafta bir yerden iyi balıklar tuttuk diyorsun.Kafam karıştı açıkçası.Bir çelişki yokmu sencede ? Açıklarmısın bana tam anlayabilmem için.
Sazan Avcisi daha bi önceki konuda öemerlide turna varmı yokmu diye konu açmışın şimdide 9 tane turna yakaladım diosun ) bukadar komik olmayın arkadaşlar.. paylaşım formunda doğrular paylaşılsın lütfen.. yalan dolan değil.. Saygılarımla..
Ömerli Barajından evvel Ömerli Köyü vardır. Buradan devamla arada göllük yapan dere üzerinde (Riva)bazı mahallerde turnaya rastlamak olasıdır. Zira Ömerlide 1970 senelerin başlarından sonralarına kadar olan sürede yüzlerce turna tuttuktan sonra son senelerde dediğim bölgelerde ırmaktran ve onun göllük yaptığı yerlerinden 2003 senesine kadar turna tutabilmiştim.Barajın kendisinde hiç kalmadığı ise doğrudur.
kesinlikle haklısın kim diyosa ömerlide turna yok asıl yalanı o söylüyor ha herkes avlak yerini sölemez o ayrı ama esenceli tarafına gidin arkadaşlar aradıgınız şey orda esenceliye akan derelere bakın hatta o derelerin agzında yayın bile var sazan ise bu sene bir tane sazan aldım merak edip içini açtım ne yemiş diye şaşırdım arkadaşlar sazan yumurtayı tam dökmemiş içinde kurumuş ister inanın ister inanmayın ama sazanlar bu sene yumurtayı tam bırakmadı şaşırtıcı bişe tabiki