ömerlinin durumu

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında sehzade_1907 tarafından paylaşıldı.

1. sehzade_1907

sehzade_1907

arkadaslar son 1 ay içinde ömerliye gidip balık avlayan varmı şu anki durum ne bir gelişme varmı yoksa daha damı berbata gidiyorr....:(

2. birkan

birkan

Favori Kamış:
    .2.40 remixon & 4.50 alba star
    En İyi Avı:
    el kadar sazan
    vallaa cemil ben bu hafta sonu oradaydım göl bayaa çekilmiş :( çok kalabalıktı balık tutanlarla konuştum israil den başka bişii çıkmıyoo dediler:confused: :confused: aslında niyetim balık tutmaktı ama sonra vazgeçtim:eek: geçtim bi tepeye buldum bi ağaç gölgesi göle karşı piknik yaptım :cool:

3. sehzade_1907

sehzade_1907

:eek: gerçekten ömerlinin durumuna acıyorum bu arada sen ömerlinin neresine gittin mesela kurtdogmuş ve göçbeyli tarafı baya derin miş diyorlar ordan balık çıkaran yokmu en azından aynalı cıkıyodu simdi galiba aynalıda cıkmıyorrr :confused:

4. birkan

birkan

Favori Kamış:
    .2.40 remixon & 4.50 alba star
    En İyi Avı:
    el kadar sazan
    cemil ben ömerliye ilk defa gittiiğim için ilk önce ömerli den gireyim dedim :eek: ama içeri sokmadılar yasakmış:confused: :confused: paşaköy den giriliyo dedi kapıdaki bekçi haydeeee tekrar gerii paşaköye neyse sora sora buldum gölün girişini :D göl kenarına bi indim mahşer yeri gibi:eek: :eek: sonra vazgeçtim

5. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    İnan bu soylediklerine icim kan aglıyor..

Esençile(esenceli) benim akrabalarımında bulundugu bir köy..

Dedemin orada göl kenarında yazlıgı vardı..

Hatta kendisi butun yıl ananemi Üskudarda bırakır ve orada yasardı..

HATTA;;;

DEDEM ORADA KALP KRİZİ GECİRDİ ve balıga giden akrabalarımız ölüsünü buldu......

Biz teknemizi suda bırakırken,ipini evimizin bahcesindeki cınar agacına baglardık..

Bu sene gidemedim ama gitmekte istemiyorum..

Ögrendigime gore bizim onumuzdeki koy simdilerde ÇÖL olmuş..

Sırf hatıralardaki guzel gunler gibi ,hafızamdaki o muhtesem gunleri yıpratmamak icin bu sene 5 kere İstanbul a gitmeme ragmen Esenciledeki yazlıga hic ugramadım..

ALLAH inşallah Ömerliyi hatıralardaki eski gunlere yeniden kavusturur ve birdaha hic bozmaz....