öncelikle herkeze bol sanşlar rast gele

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında osmancik19 tarafından paylaşıldı.

1. osmancik19

osmancik19 mustafa

arkadaşar aranıza yeni katıldım sohbetiniz sok sıcak *** aranıza benide kabul edersiniz. ve dün gece yaşadıgım olayı anlatayım bu araları balık avı bir aşk haline geldi her akşam 17 ile 24 arası balıktayım ve düngece saat 23 felandı 3 tane olta atmıştım ama canlı canı kurbalar ve solucanlar oltalarım 80 asla af yok yanımda da arkdaşım var atıgım yerde o kadar kötü yerki anlatam oltayı en fazla 5 metre kadar uzak atım derin oldugu için olta kenara kadar geldi ve gece olgundan olta kalıngını bilegim kadar bir dalın üsütüne yerleşti ya 10 dk olmadan olta yavaş yvaş dibe dogru yükledi ben artık oltayı saldı cok pay verdimcünkü büyük oldugunun farkındayım 5 metre kadar cekti ve artık asılma sırası geldi hiç boşluk vermeden sakin sakin asıldım ve o bilegim kadar dala getirdim balıgı balık dalda asılı kaldı yapacak tek sey ırmaga girmek arkdaşı cagırdım geldi oltayı ona verdim ve üsütümü çırdım daldım balıgı ordan alması kolay degil cünkü ri akıtı az ama baya ugrastırdı bizi ve aldım sonuc başarılı ama egerki cok pay vermeseydi belkide dalda düşe blirdi igneyi yututugu için düşme imkanı yoktu ve resmide yayınlıyorum
    [​IMG][/url][/IMG]

2. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Mustafa kardesim, foruma hosgeldin. Sana forumda ilk tavsiyem, türkçemizi biraz daha dikkatli kullanman konusunda olacak. Umarım beni yanlış anlamazsın ve bu vesile ile yazdıklarının daha anlaşılır olmasını sağlarsın :)

Rastgelsin

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Hoşgeldin Mustafa. Aslında yazdığın rapor av hikayelerine değil, güncel av raporları bölümüne yazman gerekirdi. Böylece daha fazla arkadaş okuyabilirdi.

Ayrıca İnan'a katılmamak mümkün değil :D

Güzel paylaşımlar dilerim, rastgelsin... :)

4. guney

guney Güney

En İyi Avı:
    dostlarım
    adaşım aramıza hoş geldin.
    bu güzel paylaşım için teşekkurler. bir daha kıne bol resimli ve anlatımlı isteriz.
    daha güzüel avlara rasgele...