Öncelikle tüm forum üyelerine merhaba.Adıyaman da doktor olarak görev yapıyorum ve aslen tarsusluyum.Bunu söylemem gerekiyor çünkü alacağım fiber tekne ayda bir yada daha az kullanılacak(tekne tarsusta garajda duracak),soruma ona göre cevap verirsiniz belki.3-5 kez balık avı deneyimininden sonra bende sizlere katılmaya karar verdim.biraz yüzeyel araştırma yaptıktan sonra fiber tekne konusunda 3 isim üzerinde duruldugunu gördüm: Safter-Anılmarin-Mursan.Safter 4.65 için sitesinde belirtilen aksesuar ve nakliye dahil 7.500 fiyat aldım motor hariç tabi.Sizden nacizane istegim denizde de kullanacagımı düşünerek nasıl bir fiber tekne almamı tavsiye edersiniz.madden çok fazla açılmamak kaydıyla(öngörüm 12-13 bin ayırabılırım motor dahil). Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler
ne tür tekne alırsanız alın tek cidarlı tavsiye olunur.bilmiyorum butip tekne fabrikasyon varmı.benimki dökme tipi tek cidarlı ve son derecede memnunum
Mehmet bey tek cidarlı demiş ama güvenlik açısından bütün tekneler çift cidarlı yapılıyor tek cidarlı tekneler eskidendi alıcağınız tekneye 7500 tl demişler buna romörk dahilmi fiyatı biraz pahalı geldi üzerinde ne aksesuar olursa olsun mursanlar gerçekten kalitelidir o yüzden fiyatıda pahalıdır bende safterin 450 var 2000 tlye sıfır almıştım şimdide olsun 2500 tl buna birde 9.9 motor taktınmı değme keyfine biliyorsundur 9.9 dan sonra adb istiyorlar ayrıca faturalarını almayı unutma yoksa liman kaydı yaptıramazsın bu çok önemli bereketli avların olsun rastgele
selam vefa öncelikle isteklerinin gönünce gercekleşmesi dileklerimle temmuz 2010 da bende safterden 4.65 bir tekne aldım.otomatik kulanımlı 25.hp tohatsu marka motor 2 zamanlı marşlı hıdrolik direksiyon.masa.merdiven.remork ışıklandırma branda.5 adet canyelegi.ve bodruma kadar nakliye hepsi 13.500 tl ye maloldu.tekneden ve motordan çok memnunum belki yardımı olur diye yazdım.allah herkesin gönlüne göre vermesini dilerim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-8-deniz-motoru-34359154/detay?keyword=safter Buna benzer alternatifler de olabilir...
yorumlar ve fikirler için teşekkür ederim.3 kişi rota fisher 6.60 almaya karar verdik.en azından diğer 2 arkadaşın konuyla ilğili bilği ve tecrübesi var.bende onlarla tecrübemi arttırıp sonra kendi teknemi almanın daha iyi olacagını düşündüm.
Bence en doğru kararı vermişsiniz , arkadaşlarınızı kutlarım , çok güzel bir tekne de karar kılmışsınız ,hayırlı olsun.