Sevgili Arkadaşlar, Bildiğiniz üzere forumumuzda ticari faliyetlere ve reklam içerikli mesaj/konu'lara yer vermemekteyiz. Son dönemlerde,foruma yeni üye olmuş bazı insanlar tarafından minimum paylaşım yapılmak kaydı ile reklam ve veya ticari faliyet içeren pm 'özel mesaj' 'ler diğer üyelerimize atılmaya başlanmıştır. Bu tip özel mesaj alan arkadaşlarımızın ilgili özel mesajları yönetime yönlendirmesi acilen rica olunur. Bu konuda göstermiş olduğumuz hassasiyeti anlayışla karşılayacağınızı umar bu konuda destek veren herkese çok teşekkür ederim.
Özgür abi belirttiğin konu bir artarsa tamamdır. Trojen misali sararlar pm leri. Hele bir iki kişi sonuç aldığı vakit vah halimize.
Ben gelen posta kutumun yönetecek kadar yönetici vasfına sahibim diye düşünüyorum Murat abi Şaka bir yana henüz öyle bir özel mesaj gelmedi, geldiği taktirde yönetim kadromuzu haberdar edeceğim. Saygılar.
İşte bu telekulağa girer, Adı üzerinde "özel mesaj" Ayrıca pek çok forumda özel mesajlar okunabilmekte... İşin özü dürüstlük,dürüslük,dürüstlük. Forumları "pazar yeri" zannedenler kazandıklarını zannetselerde, İleride fark edeceklerdir ki,hep kaybedecekler. Buralar "dost" meclisidir, Kimsenin pazar yeri değildir. Üyeleri "müşteri" görenleri açık edin ve şiddetle kınayın...
Ergir bey, Tüm spekülasyonlara rağmen admin'lerin pm 'özel mesaj' ları okuması mümkün değil. Sistem buna izin vermiyor.
özel mesajlarımızın okunması hoş olmayacağı gibi zaten yönetimdeki abilerimiz ablalarımızda yapmazlar böyle bişey. ama mesj limiti koyabilirsiniz sanırım,mesela üyelerin minimum 50-100 gibi adetlerde FORUMLARA/KONULARA mesaj yazmadığı takdirde PM özelliğini kullanamama gibi.