herkese merhaba,geçen sene üye olmuştum fazla fırsatım olmadığı için sohbetlerinize katılamadım umarım bundan sonra bol bol sohbet etme fırsatı buluruz.bu sezon hiç ava gitmedim doğru dürüst,hafta sonu program yaptık fakat ankara civarında nereye gideceğim bir türlü karar veremedim.dayıoğlularda bu işe heveslendi hatta herbiri yeni takımlar malzemeler alacaklar onlarda bana güveniyorlar.fakat bende çok iyi sayılmam ava gidib bir gece kalmayı planlıyoruz iyi biryer seçemezsem yani ilk avlarında boş dönersek onlar için hayal kırıklığı olacak bu işten boş dönmekte var bunu ben biliyorum fakat onlara biraz zor anlatırım herhalde adamlar hevesli .ankara civarında güzel bir kamp ve av yapabileceğim yerler hakkında yardımlarınızı bekliyorum irfanlı barajı iyimidir ne dersiniz.
Durumunuzu çok iyi anlıyorum Ankara civarı için yardımcı olacak üstadlar olacaktır, sabırla mesajınızı takip edin
kurt boğazı barajı yada çamlıdere bayındır olabilir yer çok ankarada ama şöyle söyleyeyim aracımıda yanıma çekerim diyorsan kurt boğazı iyidir pazar nahiyesi girişinden yani barajın sonundan pazar nahiyesine dönün 300 400 metre yol aldıktan sonra toprak yol girer toprak yola sapın tarlaların içinden doğru baraja yol gider yalnız 8 yıldır gitmiyorum turna varmış ona göre takım alın sahte balık, kaşık atçek yaparsınız. burdan bukadar tarif edebilirim rasgele
sağolun yardımlarınız için teşekür ederim inşallah bu hafta sonunda bende ilk av raporumu sizlerle paylaşırım.