Yeni sahtelerim. Uploaded with ImageShack.us Bu siteden yeni fotograf yüklüyorum umarım başarırım. Sonları eski sahtelerime benzemez inşallah. Ryobi kutusundaki sahte Rapala xrap'tır.
Uploaded with ImageShack.us Yeni kamışım Ron Thompson Evo Concept Expedition 2,10 metre, 10 - 30 gr atar. (40 TL) Teleskobik.
Uploaded with ImageShack.us Bu da izin günlerimde yaptığım yemli beklemeli avdan yakaladığım balığın fotosu. İzmir Dikili'de mamunla yakalandı.
Kadir abi yarın gün ışığında çekeceğim. HD Kamera ile çektiğimden net çıkmıyo. İlle güneş ışığı istiyo
Mırmır normal boyutlarda bence lakin sargoz çok şişman. Mırmır'ın "cm" sınırı nedir arkadaşlar bilen varsa yazsın. Bu sayede bi daha dikkat edeyim.
Türkiyede ron thompson kamis varmiymis.. Hayirli olsun ben senelerdir 100-220 3.90m kullanirim biraz yumusaktir ama vuruslari hemen yakalar iyi kamistir
Koyu renkli olan iskorpit (çakaloz). Çok küçük olduğunu biliyorum ama yapacak bişey yoktu. İğneyi komple yutmuştu.idk Mırmırı salabilirdim ama normal boyutlarda olduğunu düşündüm. Cm sınırlaması mırmırda varmı bilmiyorum.
Sevgili Volkan sag taraf en alttaki 2 su üstü malzeme gümüldür tarafında güzel iş yapar.. aynıları bende var.. özellikle wtd yi gösterdinmi peşine düşüyor.. (gümüldür deniz atı azmak agzı sabah 06 dan 08 e kadar.. )
Bilgi için teşekkür ederim abi. Kısmet olursa belki birgün Gümüldür'ü de deneriz. Bizim avlar genelde bezdirici Akşam 20.00'den sabah 08.00 e kadar gibi. En verimli zamanda sabah suyunda genelde arabada uyuyo oluyoruz Bende istiyorum 05.00 gibi avlakta olup, 8.00 'e kadar av yapıp insan gibi dönmek. Ama bizim grup öyle avlanıyo. Bende tek başıma gitmek istemiyorum...
Ne demek. Hisarönü'nden Çağlar Av'dan aldım. %10 indirimle 110 tl tuttu. (Nakit) Fotolarda önceden aldıklarımda var yalnız. 110 liraya aldıklarım : Pelican Kırmızı Kafa (7cm), Pelikan Propan Gagalı (9cm), R2S Walker Pop (9cm), Maxrap Fayu ve FB (11 cm), Strike Pro 145S (12cm)