Arkadaşlar Merhaba, Bir fikrim/önerim var. Daha evvel tartışıldı mı bilmiyorum ama sitemize sohbet odaları ilave edilemez mi? Edilebilirse, bence çok daha pratik olarak bildiklerimizi paylaşabiliriz. Sohbet etme imkanımız olur. Tabii bunun dezavantajaları olur mu? Sohbet kanalları amacı dışına çıkar mı? Abuk sabuk muhabbetlere imkan verir mi? İyi değerlendirmek lazım. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Faysal
faysal abi bu dediğin bence burada olmaz şayet özel görüşmek isteyen olursa özel mesajla msn adreslerini birbirlerine verip msn'den görüşebilirler
Kardeşim iyi de neden olmasın, düzgün, adam gibi konuştuktan sonra? Msn uzun iş, burada dediğim gibi bir ortam olursa, daha fazla insan, daha hızlı paylaşım olur.
Pek yakında MSN messangeri satın alıp sitemiz hizmetine sunacaz adınıda MSN fişşıngır yapacaz Şaka bir yana bu konu daha önce konuşulmuş olup servere aşırı yük bindireceğinden dolayı şimdilik iptal edilmiştir
Forumların varolma esası ve forum kullanıcılarının aslında tercih ettiği şey bu bilgi deposu olan mesajların yazılı olup ve devamlı sitede bulunmaları ve daha sonrada şayet unutma veya anımsayamama sözkonusu oldumu tekrardan elinizin altında olduğunu bilmenizdir. Şayetki Msn tarzı bir oluşum sözkonusu olur ise bilgilerimiz çok kalıtsal kalır ve bir döküman kaynağı olan forum kullanımından uzaklaşılmış olur kanısındayım. Bence tercih edilmemeli diye düşünüyorum.
Arkadaşım, ben "forumu iptal edelim de sohbet kanalları olsun" demedim. "İlaveten" dedim, forumlar pek tabii ki yararlı birer kaynak hepimiz için.
Sevgili faysal abicim bu fikrin temelinde daha hızlı bir şekilde paylaşım yapmayı amaçladıgınızı tahmin ediyoru yani tamamen iyi niyetli bir şekilde ortaya atılmış bir fikir fakat bunun şu gibi bir sakıncası oluyor.Arama motoruna yadıgınız bir kelime forumlarda çıkarken sohbet odası kapsamında geçen bilgi paylaşımı kesinlikle arama sonuçlarında çıkmıyor.Örnegin foruma yazılan bir mesaj sitemiz baki kaldıgı sürece paylaşıma açık bir şekilde beklerken sohbet odasındakiler malesef uçup gitmeye mahkumdur.Dolayısı ile uzun ömürlülük açısından sakıncalı bir durum birde şu mahsuru varki örnegin sohbet odasında 2 üstad bilgilerini baylaşıyor bundan o an için sohbet odasını takip edenler faydalanırken aynı bilgi paylaşımı forumda yapıldıgında bizden 10 yıl sonra bile ordaki yazıları okuyup feyz alacak gençler olacagını düşünüyorum. Saygılarımla....