ima pugachevs in pg90 016 modelini daha ilk gün gözüme kestirmiştim farklı ekipmanlar hep ilgimi çekmiştir,mesela aramızdan çoğu kişi o sahteyi almazhihi Uploaded with ImageShack.us ben niye almadım,henüz ilk pugaches alacağım dan dolayı,kendi gözümde aksiyonunu merak etmiştim.bu sebebden dolayı almadım. bu ara tıpa tıp benzerini çinde buldum,stok temin süreci uzadıkca uzadı,erteledim..böylelik ile bu güne kadar geldimhihi aklıma bir fimrim geldihihi dedim bu sahte nin aksiyonu atımı güzel,şeklide benzer az çok, pg90 illa şartmı dedim püskürt siprey boyayı sönsün içindeki bu ateş dedim ve görüntü ortada sahte : Lineaeffe » take bubble pencil namı diğer : poposu yamalı Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us bakalım arazideki perfonmansı bu şekilde nasıl olacak ............................................... son dakika aklıma fikrim geldi konuyu açtım biraz uzanayım dedim gözlerimi kapatınca lamba yandı bu sahteye göz yapsam extra acaba nasıl olur dedim sonuç ortada 2si bir arada biri birini yutarken dermişim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Birazda kırmızı denesen diyorum!! yarısına..... ve sudaki durumunuda istesek çokmu şey istemiş oluruz acaba...
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Güzel düşünmüşsün abi, helal olsun. Sunumuna da bayıldım. Sahte benziyo gerçekten ağız kısmı biraz farklı sadece. Modelleri podyuma hazırlar gibi, sahteleri sezona hazırladın. Kısmetli olsun, bakalım performansı nasıl olacak?
http://www.hottackle.com/smith-chinupen-p-10398.html?ht=en kadir bu sahtelere de bir bak böyle güzel aksiyon yok çakarıda muhtesşem gelirken çaka çaka geliyor baya uzaktan sahtayi parlaya parlaya görüyorsun. bende pembe olanı var gayet üstün balığın canlı yeme rağbet ettiği günlerde bile baya takip alıyor.
deneriz abi sahte çokhihi sudaki durumu derken aksiyonu mu abi bu sahte ile bir videom var aksiyon üzerine,cep telefonu ile çekildiği için,çok iyi çıkmamış,ama yine çekerim bir video.şimdi tekrar baktım görüntüyü sevmedim şu zamanki görüşüm ile yeni resimler eklendi abi,konu başına son halinide gördün mü Volkan sayfanın altına ekledim.popper sahte ile gagasız sahte 2si bir arada teşekkür ederim kardeşim sağolasın
Kadir benim düşündüğüm ne biliyormusun f5 tıger diye bir rapala var en miniğinden favorim yıllarıdr kullanırım yanındada princess mariadan vaz geçmem ancak f5 in tam kambur olanını ne kadar gözlemlediysem baktıysam bulamadım. o rapalanın suda yüzüşü bir harikadır benım adıma olmayan merada balığı bulur. ama halen dahada kamburuna sırtı çıkık olanına denk gelemedim. Bence sadece şahsi fikrim. kırmızının denenmesi gerektiğine inanıyorum. zaten o rapala kırmızı yeşil ve sarı renklerı barındırır üstünde biraz daha kanbur olsa offf diyorum zaten levrekte tüm zamanlarda direkt kırmızılı beyazlı rapala çok çok iyi işler yapmıştır. ki ben levrekte kullanmıyorum.... bence kırmızı kuyruk kısmında daha faydalı işler yapabilir gibime geliyor nacizane sevgiler. Süper ellerine sağlık
Şimdi gördüm abi, çok ilginç olmuş. Acaba ilgi çekermi yoksa wtd aksiyonu yapılan sahtelerde böyle ince işçiliğe gerek yok mu diye düşündüm Albeni olarak değişik olmuş, güzel. Düğmeden sahteleri popera çevirdiğin konunda Serdar abi güzel bir bilgi vermiş. Benim aklıma yattı. Bak bakalım fikrin ne? Hem bulunması daha kolay, hem işlenmesi daha kolay bir malzeme. Yumuşaklığı aksiyonu bozarmı acaba diyorum ama sanırım denenmiş, bende belki kullanmadığım birkaç sahteye uygulayabilirim.
abi bu sahteyi daha önceleri nettden incelemiştim. sanırım bir kişi satıyor online sitesi olarak..fiyatı da epey var su üstü elimde yeterince sahte var abi, iş su üstü olunca durum farklılık gösteriyor,yani yığınla sahte depolamaya gerek yok diye düşünüyorum..ama gagalı sahte için aynı şeyi söylüyemem.. teşekkür ederim abi evde siprey boya var kırmızı yokda pembe var,kırmızı oje var,yeşil sprey boya var,gümüş var,değişik ojeler var yaparız bir ara şekil şema oldukdan sonra
levrek o gözleri görür merak etme onda cin gibi gözler var deniye bilirsin Volkan o vantuz u yumuşak bir madde benim sert popper aksiyonuma nasıl tepki verir bilemiyeceğim,arkasındaki çıkıntıyı da kesmek lazım,zira sahtenin ağzındaki halka o kadar uzun deyil,.zaten çakma bir popper yaptık,en azından gagası sert olacakki,suyu sıçratabilsin düğme nin fiyatı 15 kuruşdan başlıyor olmadı kapakların canı sağ olsun,videoyu gördün
Valla abicim sen oltaya o meşhur terliklerini taksan balık yakalarsın:laughing: . Maşşallah diyelim de nazar değmesin. Süper olmuş sahte.
sağolun arkadaşlar teşekkür ederim sahte balık ile yakalama avı keyif vermesse bir noktadan sonrahihi belkim ileride garip varlıklar ile şansımı zorluya bilirim sonucu bende merak ediyorum,inşallah kısmetimizi artırır sabah suyunda öncelik bunun
balık yoksa leblebi var çekirdek var evet bu sabah suyunda açılışı bu sahte ile yaptım..5ci mi 6cı mı atışımda ya turna ya zagana biri bindi sahteye ama kurtuldu yinehihi onun dışında başka bir sahteye takip vardı,bu turna idi,başkada balık neyim yoktu..diyeceğim o durki kıl payı kaçırdık raporu bu çakma pugachevs ilehihi yer değiştirdim artık son atışlarımı yaptım.arkamı döndüm yerdeki poşet gözüme çarptı şöyle bir ayağım ile yokladım ses geldi,sonra baktımki içindeki nin biri leblebi biri çekirdek açılmamış tabiihihi geçen yılda 20tl para bulmuştum az ilerisinde yani balık yoksa leblebi var çekirdek var demiye getiriyor mekan anlayın işte:laughing: orda görmüştüm gerçi.. resmi açınca tekrar gördüm.dikkat ederseniz sahtenin siyah kısmına diş izleri var Uploaded with ImageShack.us
Çakma ima iş yapacak. Zaten yapmasa şaşardım. Tüm boyasını kazısak versek senin eline gene iş yaptırırsın. Çekirdek güzel olmuş. Mekan levrek veremiyorum bari canı sıkılmasın gibisinden bi kıyak geçmiş sana. Dolu dolu geçecek, bereketli, zevkli sezonlar dilerim.
sahte kendi hali ile zaten av yapar,biz farkını artıralımda deniyelim istedik şu ağustos çıksın artık.içimden bir ses kışın erken geleceğini söylüyor temmuz ayında burda adeta piştikhihi ağustos yarı oldu,temmuz ayı gibi nemli sıcak geçmedi bulutlu kapalı havaya hasrettiz