ordu merkez balıkçılar balık tutmak için toplanalım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında yağız2000 tarafından paylaşıldı.

1. yağız2000

yağız2000 yağız

Selam arkadaşlar abiler ben ordu merkezdeyim ve eğer ordu merkezde oturuyosanız yorum yapın bide konuyu yanlış yere açmışsam lütfen doğru yere taşıyın....Asıl konumuz ordu merkezli arkadaşlar rıhtımda bilen bilir taşbaşı (keçiköyünde) rıhtım var orda toplanalım ve beraber balık tutalım hem bana tecrübe olur bu yazdklarımı tamam diyen ordu merkezdekiler yorum yapın ve gün ayarlayalım rıhtımda o gün buluşuruz evet hadi ordulular yorumaaaa reeling reeling reeling hihi mrsparkle

2. paylasan

paylasan Ertuğrul Hoca

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 20-60 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 4000XGHG
    En İyi Avı:
    5.150 gr, 88 cm Akya (Lichia Amia), 4.450 gr Levrek
    Yağız,malum okul açılıyor. Öncelikle derslerine ağırlık ver. Yazdıklarına bakılırsa yazım kuralları ile aran iyi değil. "doru" değil "doğru", "assıl" değil "asıl" vb... Okul açılınca haftasonları abilerinin işleri yoksa; kendi aralarında nöbetleşe her hafta sonu birisi "Yağız''a deneyim kazandırma" kursu için gelip sana sahilde ders versin.

3. yağız2000

yağız2000 yağız

Evet bende öle istiyorum ..Yazım kurallarına gelince aslında derslerim ii takdir alıyorum 5 her derslerim mağlum orta bire geçtiğim için daha yoğun olacak derlerim sınavlarım falan olmadığı zaman diyorum saten bide klavyede hızlı yazdığım için yanlış yazmış olabilirim düzelticem