Ordu Merkez yardım lazım :)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında okanerdal33 tarafından paylaşıldı.

1. okanerdal33

okanerdal33 oKan

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire 2.70m 30-60 gr
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg.
    Merhaba hepinize değerli abilerime site üyelerine bir sorum olacak Ordu ilimizde bu mevsimde ocak şubat aylarında hangi tür balık ne şekilde hangi yemle yakalanır tecrübesi olup paylaşan olursa Allah razı olsun Ordu/merkez deyim bu arada bilen varsa rıhtımın orada yarın balığa gitmeyi düşünyorum tatil için geldim fakat balık vardır gibime geliyor hiç ağ döken yok sanki keşfedilmemiş balık avlama:) cenneti inşallah sonuçta öyle olur yarın.ayrıca tatlı suda değil karadenizde avlanacağım hepinize saygılarımı sunuyorum ... iyiakşamlar

2. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    madem balığa çıkıyorsun, ordulu değilim ama dileklerim sizlerle. umarım güzel bir organizasyon olur. hagni aylarda hangi balıklar tutulur onunla ilgili tecrübem ve bilgim yok, ama yakın zamanda sardalyanın başlıyacağını biliyorum. onuda yemle yakalamıyorsunuz. rasgele,

3. okanerdal33

okanerdal33 oKan

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire 2.70m 30-60 gr
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg.

teşekkür ederim cevabınız için sizede rasgele... Tecrübesi olan abilerimden ve site üyelerinden yanıt bekliyorum...