Merhabalar.. Bugün evde temizlik olmasını fırsat bilerek soluğu limanda aldım, fakat gel gör ki yine gemi vardı; liman oltacılara kapanmıştı.. Ben de Perşembe'nin limanlarını denemek amacıyla rotayı değiştirdim. Geçen sene yapılan Kacalı Limanı mendireğinde rapala ile yaptığım denemelerde değişik boyda çinekoplar yakaladım, bıraktım.. Dişe dokunur bir av olmaması üzerine Kirazlimanı'na geçmeye karar verdim. Burada mendirek kıyıya yakın uzanıyordu ve su sığ idi. Levrek yapabilir düşüncesi ile at-çeke devam ettim. Bir yarım saat sonra vuruş aldım, hırçın balık biraz da kalama açtı fakat makinenin kolayca sarılmasından ufak olduğu anlaşılmıştı. yaklaşık 25 cm civarı bir ispendek idi bu hırçın ufaklık, denize iade edildi.. Hepimize rastgelsin... Avcı sahte: Roder Agressive 80 mm mavi renk
tebrikler denizlerimizin 2 güzelini bir arada görmek ayrı bir güzel iade ler için ayrı bir teşekkürler
Tebrikler. Gösterdiğiniz duyarlılık içinse ayrıcatebrik ve teşekkür ederim. Trofelerle karşılaşmanız dileğiyle.
Sevgili Erdem kardeşim gerçekten çok tatlı, ellerine sağlık bu şekilde yeni küçük raporlar yazmamız gerekir, gerçekten artık bu küçük balıkları salalım ve herkese salmasını gösterelim, öğretelim. Sevgiler hoşça kal.