S.a arkadaşlar uzun zamandır bulunduğum yerde deniz olmadığı için aav yapıp yayınlayamıyordum kısmet bugüneymiş.. Dipli takım 3 iğneli 0.35 gövde 0,30 köstek Balıkların yakalanma saati 16:30 19:00 arası Yem boru kurdu Tutulan balıklar karagöz,ispendek,tekere taşı ve kötek balığı.. Şimdilik bu kadar herkeze rast gelsin..
Resimlerde bende karagöz göremedim, sakın o tahtaya yatırdığınız balığa karagöz diyor olmayasınız, o balık bildiğim kadarıyla eşkina olması lazım, neyse yinede güzel balıklar yakalamışsınız, tebrikler....
Arkadaşım tebrikler güzel av biraz da hikayesinden bahsetsen fena olmaz diyorum.Balığın hikayesini okumak güzel olur hani.Balıkların isimleri karışmış sanırım ama olsun maşallah diyelim daim olsun.
Arkdaşlar yapılan yorumlar eleştirici değil , doğruyu öğretici şekilde ve kırıcı olmadan yapılsa daha iyi olur , bu sitenin amacı eleştirmek değil doğrıları öğreterek bilinç av yapılmasını sağlamak Herkese bereketli avlar
Katılıyorum herkez yanılabilir hele benim gibi sonradan denizci olanlar daha çok yanılır ama tatlısuda affetmem