arkadaşlar ben ünyeden mücahit burada limanın kısa mendereğinde mavriş denen bir balık tutuyoruz şimdi gördüm adı eşkina imiş şimdi boru kurdundan başka bir yem ile tutulur mu olması gereken kanca kaç no ve misine bilgisi olan var mı ? ??
Merhaba arkadaşım bende trabzondan fatih. Onun adı mavruş. ama eşkina diyorlar. Öncelikle 0.60mm el oltası yapcan. şimdi 0.60mm beyaz misina alcan. sonra 65gr ağırlık alcan. bu ağırlıktan 5-6 tane al kopar çünkü. birde balık malzemeleri satan yere söyle bana eşkina kancası ver de. ben 6lı mavruş kancası aldım misinalı paket halinde 75 kuruş. ama bşka yerde 2tl oluo. 1 numara kanca bronz renk oluo. malzemen bu olcak.. ellen atcan ona göre. sonra yem olarakda boru kurdu al burda 3tl paketi. yada git kayaların arasından ganzilis topla. olay budur arkadaşım. sonra güneş battıktan sonra başla kayaların arasına sallamaya. ve bekle ama vurursa çoook dikkat etmelisin. kança girince ağzına hemen kendini kayalara sokuo ve daha çıkmıo ordan yani misinanı kopartarak alırsın eğer vurursa hemen vur çırp yani sonra boşluk bırakmadan hızlıca çekki kayalara girmesin. Bol şans.