ORDU'dan İlk Levrek Avım

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında tenten_52 tarafından paylaşıldı.

1. tenten_52

tenten_52 ahmet yıldız

Favori Kamış:
    eagle carbo tech
    En İyi Avı:
    Levrek 2kg
    Merhabalar 1 aydır her sabah akşam At-Çek yapmaktayım ve hiç bir vuruş ve balık alamamıştım. Umudumu yitirmek üzereydim Bu sabah yine sabah gitsemmi gitmesemmi derken kalktım hazırlandım balık Olabileceğini düşündüğüm yere gittim dere ağzı hafif dalgalı köpüklü bir deniz Neyse sabah 06:00 da başladım at-çek yapmaya bir buçu saat boyunca umudumu kaybetmeden ve hiç durmadan atttıımmm attııım çektim 2 defa taşa yosuna takıldı delioldum sinirden saat 08:00 e gelirken artık yorulmuştum son atışlarımı yapıyodum yine umutsuzca derken yine takıldı ağzıma gelen bütük küfürleri ettim yine takıldı die. kalama hafif acık atarım herzaman benim takılı olan misina birden cııırrrrr deri o an suyun üzerinde bi çarpma gördüm ama inanmadım balık olduğuna okadar umutsuzumki biraz cektim hemen baktım gelmiyo taşa takılmı gibi ayarı biraz daha açtım yine çözüldü gitti bu sefer dedim bu kesin balık ve sağlam takılmış çekmeye çalıştım biraz cektim biraz saldım derken 5-6 metre kala artık cekemez oldum cünkü makinem ve kamışım 20tl lik olanlardan :) baktım olacak gibi deil biraz daha cekim attım oltayı kenara misinayı elimle cekmeye başladım görende zannederki 20kg balık cekiyorum balığı kenara cektim derken o an balık yine döndü denize doğru o anki reflenks atladım üzrrine tuttum ıslandım dizlerime kadar :) aldım cektim kıyıya o an elim ayağım titredi napıcamı bilemedim daha arkama bakmadım aldım koştum ewe:) 52 cm ve 2kg. Artık Umudumu geri kazandım. ve iyi bi kamışla makineyi hakettim sanrım

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 4 Ekim 2011
  2. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    tebrikler,güzel balık..

3. tenten_52

tenten_52 ahmet yıldız

Favori Kamış:
    eagle carbo tech
    En İyi Avı:
    Levrek 2kg
    İnş Güzelbi Başlangıç.

4. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Tebrikler inşallah daha irileride denk gelir. Aynı merayı gün açmaya yakın deneyin.

5. shah

shah tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO SPEEDMASTER AX TELE SURF 4,30 MT 200 GR
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra C14 5500 XSA 5+1 BB Surf Makine
    En İyi Avı:
    levrek 3kg
    hemşerime

tbrk gercekten güzel av olmuş evet ii bi takımı hakketmişssin!!daha irileri nasip olur inş

6. bortacina

bortacina Şerif

Favori Kamış:
    Remixon
    En İyi Avı:
    Kefal 800gr
    iyi anlatmışsın .o anı bende yaşamış gibi oldum :)

7. greenfish

greenfish q

çok güzel bi levrek ve güzel sahte :D

8. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Çok güzel anlatım, anlatım için ayrıca teşekkür ederim. Gözümde canlandı tüm umutsuzluğun ve balığı tuttuğundan yaşadığın heyecan. Tebrikler yakaladığın balık için. Sahte ima marka mı? Şekil olarak İmalara benziyo, komomo veya sasuke serisi gibi. Islanmak falan çok güzel anı olarak kalacak. Yalnız yanlış yapmışın eve gitmekle. Muhtemelen aynı boylarda 2-3 levrek daha vardı o an avlakta. Çünkü genelde bu boylar küçük topluluklar halinde gezerler. Biz akşam saat 8:00 - 8,30 arası (geçen sene kış) 3 tane 3-4 kg arası levrek yakalamıştık. Sonra sabaha kadar tık yok. Keşke heyacanına yenilmeyip, bir yarım saat daha atçeke devam etmeliydin bence. Belki 2-3 levrekle eve dönüp show yapabilirdin. Ayrıca azmin için de tebrik ederim. Azmin zaferi bu olsa gerek. Güzel bir spin takımı da hak etmişsin :)

9. lorel

lorel İLYAS SÖYLEMEZ

Ahmet bey.çok güzel bir levrek,iyi bir takımıda hakediyorsunuz.daha irileri rastgelsin.

10. exape

exape alirıza

Favori Kamış:
    Vega Potenza , Italcanna Futura ,FF Fury Caster,Okuma V-System 2,40 10-30
    Favori Makine:
    Shimono Bullseye 9050 XT ,Daiwa Tournament z45 , Shimano Engetsu C3000HGMS
    En İyi Avı:
    Lüfer,palamut 1,8 kg.
    Tebrikler Ahmet kardeşim çok güzel bir av olmuş. Çokta güzel resimlemişsin. Aynı merada devam çalışmalara. Unutmaki balık sabır işidir. Umudunu kaybetmeden at-çeklerine devam etmen çok iyi olmuş. Herkesin otasına senin çektiğin gibi bir levrek denk gelsin. Avlarının devamını dilerim.

11. lodoscubarbaros

lodoscubarbaros Barbaros Küpcü

Favori Kamış:
    savage gear bushvacker ve parabellum bombarda-siweida livina Daiwa Jigcaster 3.20
    Favori Makine:
    Okuma Ceymar 40
    En İyi Avı:
    33 cm mırmır,82 cm mıgıri
    Tebrikler Ahmet kardeşim
    Gene taşa takıldı sanıp,sonrada levrek olduğunu anlayınca ki heyecan paha biçilmez sanırım...
    Ümitsizliğinizi üstünüzden attırdı ya bu levrek,hayırlı olsun.Akşam evde resimlere bakabilmek için can atıyorum.Bürodan açmıyor.
    İzmir'den sevgiler Daha da rastgele

12. tenten_52

tenten_52 ahmet yıldız

Favori Kamış:
    eagle carbo tech
    En İyi Avı:
    Levrek 2kg
    Dediğiniz gibi taş olmadığını fark ettiğim deki surat ifademi inanın bende cok merak ediyorum ilkkezdi çünkü kalama ayarınamı sarılim
    oltayımı cekim hepmi salim derken oltayı cektim cektim gelmedi tuhaf bi psikolojik baskıydı ama güzeldi. :)

13. mehmetar79

mehmetar79 Mehmet

:)

Kardeş tebrik ederim. Çok güzel anlatmışsın..

14. tenten_52

tenten_52 ahmet yıldız

Favori Kamış:
    eagle carbo tech
    En İyi Avı:
    Levrek 2kg

ustam walla o balığı cekince biraz bekledim cırpınması bitsin die ama baktım biticek gibi deil inanın elime bi alıp koşmam var beni birileri gördüyse zaten deli zannetmiştir. :) zaten mesaim başlıyodu son 10dk kalmıştı balık gelmeseydide gidecektim son dk farkıyla geldi yani. ama her sabah ordayım artık.

15. tenten_52

tenten_52 ahmet yıldız

Favori Kamış:
    eagle carbo tech
    En İyi Avı:
    Levrek 2kg

16. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    İlkler her zaman unutulmazdır...

Sizin adınıza çok sevindim..

Yalnız kendinizi çok kaptırmayın sahtelere...

Sabah-öğlen-akşam.... hangi saatler balığa gidiyorsanız o saatler çalışacak en iyi renk bellidir...

O renk den birer silikon, gagalı ve gagasız sahte yeterde artar bile...

Bunun haricinde gerisi maceradır...

Bunu yazmamın nedeni özelden çok soran oluyor yeni başlayan arkadaşlar özellikle.... neden aldığım diğer renklere balık vurmuyor diye... sorup duruyorlar... hazır sizinde ilk olduğundan konusu açılmışken yazmak istedim.. :)

Daha güzellerine diyelim... ellerine sağlık..

17. karetta

karetta okan

bu levrek işine girmeyi bende düşünüyordum ama 1 ay sonunda bu balığı aldığını duyunca vazkeçtim büyük sabır isteten biriş demekki inş daha büyük leri denk gelir

18. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Bu arada baktınız makine daha sarmıyor, vurun kamışı sırtınıza balığı dışarı alana kadar koşun. Bu şekilde balığa fırsat vermeden kolaylıkla dışarı alabilirsiniz...

19. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    İlk balığın buysaa. benim 400-500 gr kadar bi levrekti. sen olaya ortadan giriş yapmışsın... :) Gece saatleri dene levrek gece ve sabaha karşı daha iyi av verir. Gece de biraz daha açık renkler kullanırsan şansın artar.. Devamının gelmesi dileğiyle .. RASTGELE.

20. unexpected

unexpected HAMZA

tebrikler, raporu okurken heycanınıda paylaştım walla. :)