Karahanlı07 arkadaşım mesaj atmış yarın sabah kaleiçindeyim gelirmisin diye sormuş. Bende kara kara ne yapsam nerelere gitsem de balık tutsam diye düşünüyordum. Attığı mesaj beni galayana,heyecana ve şevke getirdi. Yarın kaleiçinde iki atçekçi görürseniz o bizizdir. Antalyalı arkadaşlar da gelebilir isterlerse tanışır kaynaşırız.
Sevgili Soner. Mütevazi bir duyuru bu ama isterimki tüm balıkavı forumlarındaki tüm arkadaşlara örnek olur.. Bu tür ortamların sadece tut balıgı göster den öte , insanları daha sıkı bir şekilde kaynaşması için bir vesile olmalı.. yaşadıgımız dünya zaman geçtikçe insanları birbirinde daha fazla uzaklaştırmakta kopartmakta. bunu yıkmak için bu tür ortamların degerini bilip artı yönde kullanmak gerekir.. ve bu şekilde arkadaşlıkları ilerletip. dostlukları ortaya çıkartmak gerekir.. ... ...ki............. gelecekte herhangi birimizin tabutundaki 4 koluda omuzlayan oltacılar olsun teşekkür ederim..
Çok haklısın muvaffak abi. Yaşadığımız çağ ve kapitalist yaşamın getirdiği yabancılaşma insanları birbirinden uzaklaştırıyor.Birbirine karşı musamasız,birbirine katlanamayan insanlar olup çıkıyoruz gittikçe ve bu ortamda yeni arkadaşlıklar dostluklar kurmak nerdeyse imkansız gibi.Ama sağolsun özgür arkadaşımız davet etti.İmkan ve zaman varken icabet etmek gerek. Mesaj yazdım kendisine ama hala geri dönmedi. Dediği yere gidecem umarım bulurum kendisini.
Ben tarihleri karıştırmışım yahu. Özgür arkadaş mesajı dün atmış. Ben bu gün gördüm. Bu gün gitmiş balığa sanırım. Tüh be...