arkadaşlar,eğer sayın site sorumlumuzda izin verirse ve arkadaşlarda isterlerse senenin son tanışma ve av partisini yapalım.bundansonra yapamaya biliriz.havalardan.biz geçen pazar 6arkadaş çıktık,7-8kg izmarit aldık.öğlen yemekteykende bırakmama 2kglık benekli beyaz palamut geldi.çok güzel av oldu.bir antalya yanışma avı yapsak nasıl olur?fikirlerinizi bekliyorum.
Oğuzhan abi sizi senenin son değil ilk organizasyonuna alalım http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=24180&page=9
sevgili kardeşim erdal,valla şimdi baktım o organizasyon 16 ocakta olacak.ben hemen bu pazar veya öbür pazara(cumarteside olabilir.)bir organizasyon antalyada yapalım diyorum.ona göre kaç kişi gelecekcekse tekne ayarlayayım,kişi listesi hazırlayalım.arkadaşlarla irtibata geçelim.sevgilerimle.
erdal kardeşim,ben doğma büyüme eski istanbulluyu.ailem saraydan gelmedir.ama 20 senedir antalyaya yerleşmemden dolayı artık antalyalı olduk.ilgine çok teşekkür ederim.ama istanbullu bir kardeşimle tanışmayıda çok isterdim.sevgilerimle.
Ah be abi..Ben Balıkesirdenim Neyse İstanbula taşınınca devam ederiz,sğlık olsun .... Sitemizde istanbullu çok abi.. Benden duymuş olma ama hepsi aşağıdaki linkte balık muhabbeti yapıyor http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=9448
sağlık olsun güzel kardeşim.sen işallah antalyaya gelirsen güzel bir trofe yaparız. o lingdede sadece istanbulda oturanlar muhabbet ediyor.ben antalyada olduğumdan onlara biraz fazla fransız kalırız sevgilerle.
Abi Trofe var dediler diye Neil amstrong'dan önce aya bile gittim ben.. Gerçi su göremeyince balıkta tutamadan geldik.Zaten havada lodostu... Nasa Antalyaya sefer düzenlesin söz gelecem trofeye
ooo canım kardeşim sen nasayı beklersen ,bak millet gitmiş aya biz kaldık gene yaya.gerisi sana kalmış.
Tırstım şimdi.. Ben en iyisi başka bir konuya bakayım.. NOT(Oğuzhan abime):Oğuzhan abiii..Ordamısın??
Oğuzhan abi Antalyada , Erdal ustam Balıkesir de ama illaki İstanbulda buluşmak için ısrar ediyorlar bence ikisinin ortası Bodrum olur orada buluşun
fethiye ortası oluyor ben gelirim hatta sarı germe olursa çok arkadaşlar gelir adını anmayayım ama tanıdığınız arkadaşlar hadi bakalım antalyadan hareket oğuzhanı ben alırın arabama ama siz gelirmisiniz bakalım
Balik Avi erdal kardeşim,bak ramazan kardeşim ne diyor,sarıgerme olursa beni arabasına alıp geleceğiz,sen napıtorsun,gelecekmisin?etraftanda gelen olur.sevgilerle. :