Başlıktan da anlaşılacağı üzere örgüde kullanmak için kamışta bir sıkıntı çıkarmayacak halkaya dolanma halkaları kesme vs özellikle sadece ve sadece rapalada kullanmak için150 250 grm kadar atarlı gerçi 200 üstüne çıkmadım ama neyse Parçalı veya teleskopik kamış önerilerinizi lütfen esirgemeyin
cengiz balıkçılığa bir bakmanı tavsiye ederim sabri kardeşim ellerinden gelen yardımı yaparlar sanada yol olarak ta uzak değil....hayırlı olur inşallah...rastgele...sevgilerimle....
Merhaba, Okuma salina 3 parça 4.20. Hem fiyatı uygun hem de sağlamlık ve performans anlamında boğazın favori kamışlarından biri. Kullanan dostlarımızdan gözlemlediğim kadarı ile örgü misina ile kullanımda da herhangi bir sıkıntı yaratmıyor. Tabi bu benim gözlemim , kullanan arkadaşlarımız daha net bilgiler verebilirler.
Bütce muhim Sabri. Ne kadarlik birsey düsünüyorsun? Sinir yok yeterki iyi gamus olsun diyorsan vercelli oxygen var, antares var surf master var. Var oglu var Hesapli olsun dersen geçenlerde Berkan abi alba istanbul aldi biliyorsun. Bir danis. Extreme cast'in spider'in performansini falan biliyorsun zaten.
400 son olur heralde suan cevap konusunda sıkıntım var işdeyim akşam tek tek yorumlara cevap yazıcam saolun
Sabri merhaba, Cengiz balıkçılığa 2 ay içinde 200-250gr atarlı bir kamış gelecek. Numune vardı ellerinde en son, gidip incelemeni tavsiye ederim. Özellikle (200-220gr) ağır kurşun atmak için sağlam bir surf kamış.
Sabri abi kamış tavsiye edemicem ama eğer böyle atarı at-çek de kullanıcaksan çelik korse ile kullanmanı tavsiye edicem Allah korusun, bel fıtığı bel kayması hatta bel çıkması durumuna karşı tedbirli olmak lazım şimdiden hayırlı uğurlu olsun..
İstanbul'u ip misina için tavsiye etmem, zira halkalarının ip misinaya dayanacağını sanmam, ip için üretilmemiş.. halkaları değiştirilerek kullanılabilir ama uğraşmaya değmez bence.. onun yerine çok kaliteli fuji halkalı bir kamış alınması daha mantıklı gibi..
O fiyat aralığında Cengiz Balık'çılığın yeni 3 parça gri renk olan Lineaeffe kamışı uygun gibi duruyor; halkalar SIC; Fuji mi; değil mi şu an hatırlamıyorum; bugün bir parça baktım oldukça diri duruyor ürün...
teşekkürler abi sonunda yine ora gözüktü galiba teşekkür ederim yorum için saol abi sanada rast gelsin erdem bey yorumunuz için teşekkür ederim gerçeketen de salina parçalı çok güzel ve kullanışlı bir kamış çevremde de çok kişide var ve gayet güzel kullanılıyor ve bir kaç defa kullandım gayet zevkli ama hani derler ya benim için bişey eksik gibi elektrik alamadım ama yinede aklımda olan bir kamş teşekkürler sınır olmazmı var tabi seni burada gördüğüme sevindim burada yorumlarnı beklediğim bir kaç kişiden biriydin aynen ceyhun gibi teşekkür ederim başka bilgilerde bekliyorum sağlıcakla kal merhaba beklemiş olduğum kişilerdensin açıkçası tez zamanda gidip inceleyeceğim bilgi verdiğin için teşekkürler anlaşmışınız gibi denizle konuştum konudan bahsettim oda aynı şeyi söyledi sözleştinizmi hayırdır işin şakası bir yana önümüzdeki sezon ağustostan itibaren kısmetse sizin mekana yanaşcam kenanın (vpn) bahsettiği bir yer vardı inşallah hep beraber bişeyler yaparız kamışın başına bişey gelirse vay haline yanınızda olucam sonuçta sağlıcakla kal eşekkür ederim rast gele teşekkürler fatihim hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için teşekkürler abi bilgiler için saol rast gele haluk abi bilgilendirme için teşekkür ederim sizler gibi üstatların tavsiyelerine herzaman çok ihtiyacımz var enyakın zamanda cengizdeyim inşallah saol abi rast gele HERKESE DEĞERLİ YORUMLARINI ESİRGEMEYİP YORUMLARINI PAYLAŞTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM :clap2: :clap2: :clap2:
Sabrican sende geçtin ip olayına hayırlı olsun... Bunda sanırım benim katkım büyük Aslına bakarsan seçenekler çok var ama bütçeyi yukarı taşıman gerekiyor, çok güzel seçenekler var istersen sana sonra söylerim alacağım kamışı. Bulabilirsen Cengiz Balıkçılıkta var mı bilmiyorum uygun yollu güzel kamıştır. Bir sor araştır istersen yorumlarda gelecektir, şimdiden karar verip alacağın kamış için hayırlı olsun http://www.cengizbalikcilik.com.tr/asp/product/129/LINEAEFFE-PRESTIGE-7000-3-PARCALI-KAMIS
Sabri abi yanlış okumadı isem bütçen 400 tl gibi. Üzerine bir parça daha koy SPITFIRE ITALCANNA kamış al. 180 gr atarlı ama senin her işini görür. İnternet sitelerine bakıp bu kamışın fiatı çok yüksek diyebilirsin. Dükkanlarda sıkı pazarlık ile iyi fiat alırsın.
çok şık mış gerçekten bulunsun el altında link i teşekkür ederim saol ilgi alakan için rast gele saol abi sayende geçicem geçicem de ağız tadı ile kullanamadm saydığın ne kadar olumsuzluk varsa başıma geldi madem bu işi yapıyoruz istarvit yemli vs için hertürlü takım var ama bu ip olayına fena taktım şöyle ağız tadı ile önümüzdeki sezon sizin mekanlarda bir dolaşalım hep beraber inşallah rapalada tadına varalım değilmi yine konuşuruz dediğin gibi önümde zaman var nasılsa saol abi ferrari kamış önceden de takipler arasndaydı ama ne var atar değeri yüzünden miydi neydi hatırlamıyorum bırakmaştım bakmayı şu yeni gelen gelecek olan kamışlara bakalım abi cengizden saol ilgilendiğin için görüşmek üzere selamlar teşekkür ederim iyi niyetli düşüncen için değerlendirilebilir ama 180 gerçektende benim kullancağım rakam olduğunu zannedemiyorum ama yine incelerim teşekkürler ilgilendiğin için saol sağlcakla kal
Biraz pazarlıkla bütçene yakın alabilirsin. http://www.spotbalik.com.tr/SPEEDMASTER-AX-TELE-SURF-430mt-200gr,PR-24747.html SPITFIRE ITALCANNA kamışı 180 gr görüp eleme bence.Zaten ip kullanmak istiyorsun.Bu demektirki makinaya monodan daha ince bir misine saracaksın. İp misina kullanınca kurşun ağırlığın azalacak mesela 200 yerine 175 atacaksın. Kamışların çoğu üzerinde yazan ağırlığın sonuna kadar pek dayanamaz yada randımanlı atamaz.İtalcanna veya shimano atar.
shimano ultegra surf 200ü düşünebilirsiniz teleskopik. fincanlar fuji. Ayrıca şu lineaffe yeni modeli(Lineaeffe fury caster ) arkadaşlar da tavsiye etmiş zaten görüp incelemek lazım,fiyatı iyi gibi.
Fuji Low Rider tipinde fincanlara sahip bir kamış alırsanız fincana sarıp takım patlatma olayınız biter. Geçen cengizde görmüştüm lineaeffenin bu tip fincana sahip kamışını.
teşekkürler abi bilgilendirmelerin için saol aslında insan bazen baz şeyleri unutabiliyor açıklamanda söylemiş olduğun gibi ipin faydalarndan biri 200 yerine 175 atılalabilir teşekkürler hatrlatma için aklmda bulunsun saool yorum için sağlıcakla kalın rast gelsin teşekkürler değerli yorumlarınız saolun rast gele teşekkür ederim değerli yorumların için Fuji Low Rider adını diyemiyorum ama kopyala yapıştırı güzel yapyorum senin el emeği göz nuru yapmş olduğun çalışma aklımda çok düşündüm nasıl olur diye hem elimdeki kamışlara değmez hemde maliyet açısından malzeme kamış revizyon açsndan değmez bide ortaya senin yaptığın gibi pürüzsüz çıkarm tartşılır açıkçası ama hatırlattığınız için en azndan ayaklarn nasl olması gerektiğini teşekkür ederim rast gele sağlıcakla kalın burda da sizin yapmış olduğunuz kamışlara ayaklı fincan takılması konusu merak edenler mutlaka bakmalı bu değerli paylaşm için ayrıca teşekkürler saolun http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=39625