Arkadaşalar uzun zamandır çıkrıklar için örgü misina almayı düşnüyorum lakin berkley ve power pro yada tuffline bu aralar karşılayamayacağım miktarlarda. size sorum uygun fiyatlı görünen "Pelagic Extreme Braid" ve "Saratoga Shadow" misinalardan kullanan varmı. bu misinalarlar ilgili görüşleriniz varsa yazarmısınız.
sipariş ettim Ozan, saratoga shadow strike misinadan 1200 metre sipariş ettim. 2 hafta içinde bende olur, deneyip yorumlarımı yazarım. % 100 dyneema diyorlar. sanırım alman ( honeywell) spectra hammaddesinen yapılıyor. Honeywell yapımı ısı kontrol cihazlarını bende fabrikada kullanıyorum. gayet iyi cihazlar. ama spectra yapımında nasıllar deneyip göreceğiz .
neyse bende o misinayı beklerken vede gezinirken bir adet 2000 yard spiderwire stealth spectra pro örgü denk getirdim ve aldım. lakin saratoga gelince mutlaka kalitesi konusunda bilgi vermeni isterim. çünkü biraz daha örgü almam gerekiyor
ozan abi ayıptır sorması kaça aldın abi 2000 yard dı bide kalınlık ögrensem abi misinenin bende baya araştırdımda şu örgü misineyi ama abi fiyatlar tavan yada bana göre tavan antalyada bi kaç malzemeciye sordum 100 mt 25 ytl diyorlar ondada tanıdıksın diye diyorlar yada beni yiyorlar
Örgü misinalarda 2 kalite 4 kat ve 8 kat olarak imal edliyorlar.Ayrıca misinaların üzerindeki çekerleri pek umursamayın denemek en mantıklısı.......
Ali 65 Lb aşağı yukarı 30 kilo çekerli 0.40 kalınlıkta 1828 m . misina. spider wire bu piyasada en iyilerden birisi üstelik. berkley-tuffline-spider wire- eco braid bu alanda iyiler. fiyata gelince ben pahalı alamadığım için elbette ucuz adrese teslim posta dahil fiyatı 85 USD. 130 YTL civarı. yani kaliteli bir normal misina fiyatının altında. www.ebay.com dan ihaleleri gezerken rastladım fiyat verip geçmiştim bende kalmış . böyle bişey alacaksan tavsiyem ebaydan takip etmen olur.
hayırlı olsun abi spiderwire bende kullandım 0.17 surf makinamda makasla zar zor kesiyodum vede 150 metresini 60 ytl ye almıştım kısıktan resmen bedavaya almışsın
seçkin 0.40 çıkrık için. bende 0.17 whiplash peşindeyim spin lere en son süper diye sattıkları .ğne açılıp 20 kg orkinosu kaçırınca bi daha kolay kolay malzeme almam türkiyeden dedim ve iğneleri bile yurtdışından alıyorum. sonuç açılan iğne olmadı şu ana kadar
yükte hafif pahada ağır malzemeleri e bay den almak çok mantıklı Ozan Abi bende denk getirirsem 1000 1500 metre alcam örgü misina
misina geldi arkadaşlar saratoga shadowstrike örgü misina geldi. KESİNLİKLE ALMAYIN. ÇOK KALİTESİZ VE KÖTÜ. 60 LBLİK MİSİNA 20 LB KALDIRAMADI. POWERPRO, STREN VEYA BERKLEY ALIN. AMA ÇİN MALI ALMAYIN.