Orhan amca slm Biz Palamut Ve Lüfer için Bir rapala almak istiyoruz önerilerin var ise söylermisin lütfen Bizi Aydınlığa Kavuştur
Sevgili gençler, bende sizlerden gelecek soruları bekliyordum, Tekneden sırtı çekerek Lüfer ve Palamut veya torik yakalamak içi bir rapala soruyorsunuz, bende sizlerinde gördüğünüz gibi lüferleri, palamutları ve Torikleri hep aynı sahte ile alıyorum, bu konuda şu anda kendini çok iyi bir şekilde kanıtmamış bir sahte, Yozuri, Tobimaru, 10.5 cm, C 44 yeşil renkli, istediğiniz sahte bu, 28.- tl den fazla vermeyin ben o fiata alıyorum, rastgele, sizlerden Lüfer ve palamut haberleri bekliyorum, hoşçakalın.
Alpercim, Orhan amcan jokerini tavsiye etti bence dikkate alip hemen birtane temin etmelisin artik senden de palamut raporlari bekliyoruz ilk firsatta
Bizim Burda Cok palamut varda hepsi çingene ^^ silikon ile çingene yakalayammı acaba? Mehmet Abi zaten çarşamba günü babam izmire gidior oradan bi rapala alıcak ona karar verdik sonunda
Orhan Amca, Başarılı avların tekrar tebrikler, bu sahte ile kıyıdan at-çekle sonuç alabilirmiyiz acaba? Sağlıcakla Kal.
Merhaba özcan, Kıyıdan atçek için bence biraz pahalı bir rapala. Hani bir yere takılır kopar mopar çok üzülür insan. Kıyıdan atçek için bence renkleri aynı daha ucuz rapala edinmekte fayda var. Ama tekne için olursa orhan abi tarafından testedilmiş rapaladan şaşmamak ta fayda var. Teşekkürler.
Doğru söylüyorsun aslında Nihat Abi, insan paraya kıyıp alıyor sonra kaybettiğinde de çok üzülüyor az para da değil hani.
Kıyıdan at çek için cam sahteler var, çok iş gördüğü söyleniyor, ben kıyıdan at çek yapmıyorum, daha ziyade tekne ile sırtı. hoşçakalın.
Rapalanın adı değişiyor arkadaşlar, Or-han Küçükbiçmen rapalası... Ya tatlısucuyum, torik şansım da yok ama bu kadar balık aldıran bu malzemeyi bulursam ben de alacam arkadaş, turnalara gösterip kıskandırırım en fazla napiim..
döviz fırladı sahte fiyatlarıda uçmuş. malzeme satan siteleri araştırmadan mal almayın arkadaşlar + kargo olunca ciddi fiyatlar çıkıyor.
Sağol, sevgili Rıfat kardeşim, Ben bu raplayı çok uzun zamandan beri kullanıyorum, bu modelleri Tobimaru C 44 yeşil rengi bu sene çıktı, yeni bir model, eskiden devamlı mavisini kullanırdım, Lüferde, Barakudada, torikte, palamutta ve sinaritte iş gördü, Joker rapala diyebiliriz. hoşçakal.
Dogru, geçenlerde bir kardeşimiz, 37 liraya aldığını yazıyor, 27- tl fazla vermeyin, pazarlık yapın, (Cevat Ergin balıkçılık İstanbul) dan , ben sipariş verdim, bunun dışında diğer balıkçı firmaları ilede pazarlık yapın, hiç olmassa bizlere Amatör balıkavı net e ucuz versinler, kimseden bedava istemiyoruz, reklemlerınıda , mecburen yapıyoruz, hiç olmassa bizden fazla para almasınlar, hoşçakalın.
Orhan Amca Merhaba, Hafta sonu balığa çıkmadınız galiba Nasılsınız iyimisiniz? inşallah hasta falan değilsinizidir..