selamlar başlıkta belirttiğim üzre , bu canlıları yakalayabileceğim kullandıgınız , verim aldıgınız test ettiğiniz , favori sahtelerinizden akdenizde kullanacagım sahtelerden öneri bekliyorum . bir sorum daha olcak zargana ipeğini nasıl misinaya baglıyorsunuz ? , ve verim alanılan bir taktik sanırım , bu konu hakkındada yardımcı olabilirseniz sevinirim. kıyıdan bombardino samandra ile atıcam rapala saygılar.
Birara saydığın balıklarda çalışacak sahtelerimin bir kısmının resimlerin yollafrım. Zargana ipeğinin iki karşılıklı yanında düğüm ler vardır.Bunları karşılıklı getirirsin,sonrasında düğümsüz olan kısmından bağlarsın olur,biter sevgiler
memnun olurum vedat amca mail atabirmisin peki zahmet olmassa, herkez burada belescilikte ahkam kesiyor sınırlerımı bozuyorlar ,whitewyrn@windowslive.com mail adresim zahmet olmassa sana zargana ipeğinide anladım abi temin edip bulunca antalyada yaparım onuda. teşekkürler...
Demin tatlısu kefali sahteleri ile ilgili resimli bir konu açtım. Bu gece ise sinagrit,akya,grida barracuda avlarında etkin olacak sahtelerimden görüntüleri bir konu ekinde sizlere yollayacağım. Böylece yararlanacak kardeşlerimizde olabilecektir. Sevgiler
vedat amca acaba ballrag denilen topu bu silikon ragot raglou varmış onu nasıl bağlayacaz topta iki tane fırdöndü var diğer tarafında da tel ile halka
bullrag samandra o 1 metreye yakın beden bulrag samandraya bağla ragotun içinden geçir misinayı sonra , iğneyi bağla ragotun içine pala kısmından oturt at cek yapmaya başla. 2 fırdonduye birine ragotu bir tarafına kamıstaki misinaya takılıyor onun amacı aslında 2 fordöndüyede baglanabiliyor sahte yada tersten at cek yapıyorlar öyle biliyorum. samandra ters oluyor bu seferde. bullrag alttaki fırdöndüye bağlarsan.
zargana ipegi kullandım zargana atlamıyor , gagasız rapala ile tutan gördüm akdenizde gözüm acık gitmiyecek ama bu zargana ipegi akdenızde neden is yapmadı anlamadım tekrar denıyecem. sahte olarak onerınız varmı halen vedat amca resımı yayınlamayı unuttu sanırım yogunluktan.
Merhaba Murat Bey Biz Anamur'da yemlik balık olarak zargana kullanırız ve bottan sırtı çekerek ipek ile avlarız zarganaları. Kıyıdan at çek denemelerimde oldu ipekle zargana için, yakalamadım değil ama bottan sırtı ile çok daha verimli oluyor. Eğer ki bot veya tekne ile avlayacaksanız mümkün olduğunca kayalık koylara yakın seyir edin derim. Özellikle kayalıkların, suyun içine burun veren kısımlarından yeminizi geçirirken hazırlıklı olun.
merhaba aziz bey biz kıyıdan atıyoruz ama denk gelmedi. tekrar alıp tekrar deniyeceğim. rapala klibsine takıp attım hemende dolandı bişi anlamadım zaten.
düğümlü olarak yuvarlak bir halka gibi yapmışlar, ipegi bunu direk ortasından baglıyacam bende ozaman eyvallah abi.
Murat Abi kıyı için bizim buralarda en iyi iş yapan sahteler shimano ve ima markalar ben neler kaçırıyorum hergün sorma
ne kacıo ? ise basladım ben artık zor , ben senelerdir atarım orkinos turna harici bişi vurmuyor muahha
pazartesi günü 1 tane azman baracuda gitti abi kalama sesini dinledim sadece çarşamba sabahıda bi tane kuzuydu yada sinağrit kaçırdım tam göremedim dalga vardı çok güzel parlıyordu
http://www.avmarketi.com/asp/product/1303/MARIA-CHASE-SW-435-10-5CM 832 nolusunu bulabilirsen hepsini yakalar
Siz bensiz balığa gidin...Kışın açtığım raporlarla gösterecem sizehihi hihi hihi sonra orası neresiydi???sahte neydi???beraber gidelimmi????görersiniz sizhihi :laughing: