orman içi sularda avlanma izin belgesi reeling

Konu, 'Tebliğler' kısmında börteçine52 tarafından paylaşıldı.

1. börteçine52

börteçine52 t.coşkun

Favori Kamış:
    lineeffe carıbbean 4,20- YOBOMAX BULDOG 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA RTX65 - MISTIQUE MQ65 -MITCHELL AVOCET AV-C 2000S-Abu Garcia Cardinal 100u
    selamlar arkadaşlar
    şimdi bu ay sonuna doğru kısmetse memlekete reeling gideceğim istanbul dan gitmeden orman içi sularda sezonluk avlanma izin belgesi almak için ilgili kurumu aradım 3 5 hat aktarmadan sonra ilgili personele derdimi anlattım memur direk 31 ağustosta başvuru yapabileceğimi söyledi ondan önce olmaz dedi şimdi 3/2 tebliğe göre hareket edersek av yasak dönemi 01 ekim 01 mart bu nasıl bir işleyiştir anlamadım sezon dedikleri 1 aymıdır atladığım bir noktamı var acaba bide bu belgeyi aldık diyelim her yerde geçerlimi o bilgide muallak

2. zaad

zaad ZAFER

Bu nasıl bir belgedir? Tarımdan alınan belge mi?

3. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Hatalı bir bilgilendirme var. Şu anda 100 lira karşılığı sahip olabilirsiniz. Ancak bu belge senelik alınır ve her sene eylül 1'de yenilenmesi gerekir. Yani şu anda bu belgeye sahip olursanız austos sonunda yenilemeniz gerekecektir. Personel bu konuda maalesef çok bilgisiz, bazılarının bu tarz belgeden haberleri bile yok...

4. börteçine52

börteçine52 t.coşkun

Favori Kamış:
    lineeffe carıbbean 4,20- YOBOMAX BULDOG 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA RTX65 - MISTIQUE MQ65 -MITCHELL AVOCET AV-C 2000S-Abu Garcia Cardinal 100u
    teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

şimdi orda burda onlarca orman içi sularda tutulmuş alabalık resimleri paylaşılıp duruluyor
    soruyorsun bu izin belgesi ile ilgili bir bilgi çıt yok bir iki mesaj dışında şunu
    anladım yasak masak dinleyen yok

5. sancak114

sancak114 Atilla KORKMAZ

Favori Kamış:
    Okuma SalinaIII - Shimano Scimatar
    Favori Makine:
    Okuma SalinaIII16000 - Shimano Stradic 3000SFD
    En İyi Avı:
    Levrek 6350gr sene2002 :)
    bazı yerlerde de mesela yedigöller,orda size fiş keserler ekstra belgeye ihtiyaç olmaz

6. canatar_54

canatar_54 Can Atar

Orman içi ve iç sularda avlanma belgesi için il çevre ve orman müdğrlüğüne başvurulup 50 tl karşılığında bir sezon boyunca geçerli avlanma izin pusulası alınıyor. Ama şu an hala net bir bilgiye ulaşamamakla birlikte bu alınan izin belgesi tamamen her bölgeyi yani alınan ildeki her bölgeyi kapsıyormu net bilgiye ulaşamadım. Bir de farklı şehirlerde avlanabilmek için turizm avcılığı diye bir belge daha gerekliymiş diye öğrendiğim konular içindedir