orta halli kamış + makine (alıcaklar için tavsiye)

Konu, 'Kamışlar' kısmında duzensizifade tarafından paylaşıldı.

1. duzensizifade

duzensizifade Hüseyin

Makine: OKUMA TRAVERTINE TR65
    Kamış: REMIXON SAFARİ 360cm

kıyıdan kullanmak için surf takım toplamıştım yaz ortasında. baktım tek surf olmuyor yanına biraz daha orta seviye takım arayışlarına girdim. sonunda üstteki iki markada karar kıldım, siparişi verdim geldiler, 0.28 pelican misine sardım. kamış fiberglass olduğundan korkularım vardı dayanıklılık olarak. özel mesajla serdar abiye sordum korkun olmasın karbondan sağlamdır dedi. geçtiğimiz sabah zarganaya denedim ilk siftahını yaptı 2 tane aldım. zargana için lastik top kullanıyordum adeta uçuruyordu, bu sabahta çapariye gittik. çarapide 7li 8li balık oluyordu balıklarda hafif irice istavrit, kamış gayet güzel esniyordu nerdeyse U olucak makine deseniz köpek gibi adeta, takılma falan hiçbirşey yok tıkır tıkır alıyordu balığı.

bu takım hem kıyıdan yemli için hemde teknede kullanmaya gayet güzel oldu. tavsiye ederim.

almışken iki takım aldım uzun bir süre beni idare edicektirler :)

Son düzenleme: 28 Ağustos 2009
  2. ercan792

ercan792 ercan

selam hüseyin abi, bu surf kamışlardan bende almak istiyorumda normal kamışlara göre çok mu uzağa atabiliyoruz yani 2 katı kadar gider mi ?Bide tek parça halinde dimi bunlar.cvp için şimdide teşekkürler saygılar

3. LapinCash

LapinCash

Çok güzelmiş hayırlı olsun güle güle kullanın.Bu fiber ya dahamı uzağa atıyor lastik gibidir şimdi bu :)

4. duzensizifade

duzensizifade Hüseyin

surf takım biraz daha ileri atmayı sağlıyor, bendeki takımın atarı 100-250gr karbon kamış abanılınca gayet iyi gidiyor fakat normal takımlardan ağır. izmarit, ispari, mırmır gibi balıklar hedefse gerek yok. yukarıdaki takım daha idael. surf takımı lüfere kullanıyorum, gayet güzel atmakta lüfer takımını.

saol emre, uzak derken yeterli mesafeyi hayli hayli bulduruyor. makinenin çekeri ve kamışın atarı gayet güzel o yüzden tavsiye ettim.

5. eLaLeMBiaLeM

eLaLeMBiaLeM Ercan

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-FLEX / Okuma PL 865
    En İyi Avı:
    Yakaladığımda yazacağım:)
    karbon kamışlarla gökgürültülü havalarda egsoz sesinde bile takım taklavatı atıp kaçarcasına korkuyla avlanmaktansa fiber kamış kullanmak daha iyi olur bencede:D baktım siteye en kısa boyu 3mt.ymiş,bende spin için yeni bi kamış almayı düşünüyorum remixonun fiber modellerinden varsa fiyatı gayet makulmüş inşallah bulabilirim.
    yeni takımların hayırlı olsun Hüseyin kardeşim bol avlar dilerim:)