Selam; Anadolu yakasında oturan arkadaşlar,2 veya 3 kişi olmak üzere önümüzdeki sezon yani ilkbahar'da 3-4 metre boyunda fiber, 25 hp'lik Bir tekneyi ortaklaşa almaya nedersiniz?
ortak tekne almış birisi olarak önerim "asla ama asla " ortak tekne alma . ortak aldığımız o tekne şimdi benim ama ortaklar giderken tekneyi tekrar sattılar bana. oysa ilk alırken ben vermiştim onların yerine parayı. sonra karlı sattılar ban 3 gün sonra . yani kendi paramla alıp sonra onlara para verdim. şimdi derimki denize hiç çıkmayacağımı bilsem genede ortak tekne almam
asla ama asla... her konuda ortaklık dünyanın enbela şeyi.. istediğin kadar uyumlu ve adaletli bir insan ol sonuç değişmiyor adamı dinden imandan çıkarıyorlar.. alacaksan tek yada hiç alma.
Teşekkür ederim.sonuç olarak belalı bir iş gibi duruyor ,vazgeçtim sanırım en iyisi kendim almam gibi duruyor.Kısa bir konu olarak sürdü,konu kirliliği yarattıysa özür.
kendin al gelenede benzin nevale aldır . daha rahat edersin. masrafları paylaşmış olursun. öbürü gibi tek başına herşeyi yapmak zorunda kalıyosun bide üstüne ortakları evden alıp eve servis ediyosun en siniride o
Aynı konu daha öncede açılmıştı.Senmi açmıştın yoksa onuda Bırak allahaşkın.Akıllı ol.Ortakla bi tepsi baklava alsan paylaşırken sorun çıkar.Sen kalkıp tekne alacam diyosun.
+1224904829374819273812371 Sonuna kadar destekliyorum.... Arkadaşlar söz gelimi bu devirde babanızla bile ortak olmayın Bu dertten muzdarip olan baya varmış yaw ben dahil
bence hiç bulaşma bu işe.ben ortak tekne aldım ama parasınıda ben ödedim ozanın dediklerinede % de% katılıyorum.atalarımızın bir lafı geldi aklıma ama yazmayayayım.
vikingdelerde kim benim atalar osmanlıydı.ben tekneyle deyil ortaklıkla ilgili olan ata sözünden bahsediyom anladın sen onu