Ortam Yaratmak Isteyenler

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında okayarslan tarafından paylaşıldı.

1. okayarslan

okayarslan okay

Değerli üyeler Sizlerle Paylaşmak Istediğim Bir Konu Var Ne Kadar Olumlu Olur Bilemem Bu Gün Içerisinde şait Olduğum Bir Balikçidan Satin Alinmiş Bir Yayin Baliğini Sirf Kendi Tutmuşcasina Fotorafa Poz Veren Ve Avlarken Büyük Bir Zevkle Sitelerde Bizimle Paylaşan Bir Kaç Kişiye şait Oldum Işin Aslini öğrenmek Için Biraz Kurcaladim Gençlerin Ağzini Nedeseler şaşirirsiniz Abi Nette Yayinliyoruz Süper Muhabbet Oluyor Ortam Yaratiyoruz Gibilerinden Onlarin Isteyipte Bizlerin Istemeyerekte Onlar Hakkinda Yapmiş Olduğumuz Güzel Yorumlar ( Ovvv Harika Balik Mütiş Av Olmuş Süper Bir Balik )bu Söylemiş Olduğumuz Yorumlarla Egolarini Tatmin Eden Bazi Kendini Bilmezler Olabilir Hatta Oluyor En Basit Yöntem Yapilan Avlarin Yapilan Avlak Yerlerinde Raporlanmasi Ve Belgelenmesi Bu Sadece Benim Görüşüm Ama Bu Gibi Insanlarin Da Bizleri Bu Derece Tiye Almasi Hiçte Hoş Deyil Umarim Bu Tarz Olaylarla Birdaha Karşilaşmayiz Saygilarimla

2. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Özellikle tatlısu için avlak yerlerinin yayınlanması belgelendirilmesini forum olarak tavsiye etmiyoruz. Kendi adıma deniz avlaklarında karşılaştığım bir gırgır vakıasından sonra deniz avlaklarınında yayınlanmasını tavsiye etmiyorum. Bazı şeyler avcının tekelinde kalmalıdır. Çünkü bu yazıları okuyan herkes iyiniyetli değil maalesef.

Bahsettiğiniz şekilde bizi kandırmaya çalışanlar aslında kendilerini kandırırlar. Tebrik etmekle parmaklarımız aşınmaz lakin onların insanlık onurlarından -tabiki nekadarı kalmışsa- büyük kayıpları olacağı kesin.

Bizim için ciddi bir problem değil bu olay.

Ancak rapor resimlerinin evde değilde su kenarında çekilmiş olması elbette daha güzel olacaktır.

3. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Avlak yerinde çekmek bence de iyi niyetli olmayan insanlar için bir artı oluyor, benim tanıdığım forumları takip eden gırgırcılar var... Hatta kuruçeşmede neredeyse elimle uzanacağım kadar yakına geliyorlar yeri gelince... O yüzden ben de avlak yerini teşhirden yana değilim.

Varsın kandırsınlar kendilerini, biz iki kelime yazmışız elimiz yorulmaz.. Yorulsa bile avlak yerimin bozulmasından daha iyidir...

4. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Alperene katılıyorum.Bizim parmaklarımız aşınmaz.Varsın pazardan aldıkları balıklar nedeniyle sevinsin garibanlar.Biz niyetimiz önemli olan.

5. okayarslan

okayarslan okay

vallah dediğim gibi bu sadece benim görüşüm yorum yapılsındiye belirtmek istemedim sadece bilmenizi istedim

6. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Av paylaşımlarının bol fotoğraflı olması hususunda geçen gün bir yazı yazmıştım.Bunlarla ilgili bir standart olması lazım bence.Kullanılan yemlerin fotoğrafları,takımlar,olta resimleri,malzemeler,avın hikayesi avlak yerinin ismi olmasa da en azından bir fotoğrafı gibi.

7. okayarslan

okayarslan okay

en azından hangi takımla yakaladığını nasıl yemler kullandığı bunları da belirtirlerse zevkli olur kimse için avlak yerlerini deşifre etsin istemez

8. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Okay Bey resimlere birşey katarsa hiç değilse destekli atmış olur.En fazla iki fotoğraflı sadece balık resimli paylaşımların terkedilmesi gerektiğini düşünüyorum.Bu diğer balık avı forumlarında da böyle.Resimler artarsa foruma canlılık gelir.

9. TheCloUd_Bursa16

TheCloUd_Bursa16 Özkan küçüK

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    Bence resimler balığın yakalandığı bölgede resmedilse daha iyi olur diye düşünüyorum..çünkü biz bu av raporlarındaki balığın yakalandığı andaki resimlere bakmaktan ve av raporlarını okumaktan büyük zevk alıyoruz(kendi düşüncem)..raporların fotoğraflarla zengin olması gzl bi raporu ortaya çıkarır zaten;) bazen biz yakaladığımz balıkları gece yakalayıp döndüğümz zaman eve fotoğrafını çekmek zorunda kalıyoruz ve av raporlarına bu fotoğraflarını koyuyoruz insanlar ''bu balığı pazardan almışlarda evde hava atmak için çekmişler'' dye düşünüyorlar ve bende kendi resimlerimi koyarken insanların bu yorumlarını yapabileceğini düşünüyorum:eek: ama insanlar kimin amatör balıkçı, kimin olmadığını biliyolar zaten:)

10. blueboyfe

blueboyfe Emin Erçelik

Favori Kamış:
    Zıpkın Mamba 130
    En İyi Avı:
    lepistes 14 gr
    evet bu hadise malesef çok yüksek düzeyde,
    ancak resmın nerde cekıldıgınden zıyade, avlanmış yanı erken sönmüş balık hemen ayırt edlir.
    levrek ve cuprada bazı resımler gördüm daha öncede, ustası anında ayırır...

11. bluehunter

bluehunter Ramazan

bu sadece olta balıkçılığında olmuyorki zıpkınla avladım diye poz verenleride gördüm.:mad: