Herkese merhaba. Dün akşamki avımız bereketli geçti diyebilirim.. saat 22:00-03:00 arası olta salladık.Babam tek başına istavrite çalıştı ve tam bir istavrit makinası gibiydi.. bende klasik dip oltası attım.. yem olarak boru kurdu ve canlı teke kullandım.. iğne 6no siyah iğne.. Çok keyifli ve hareketli bir geceydi.(şimdiden eşkinaları küçük bulanlar için söyliyim görünen eşkinların yaşama şansı kalmamıştı) herkese bol ve güzel avlar..... Yukleresim.com Yukleresim.com Yukleresim.com
Erol üstteki küçük balıklar nedir, karagöz mü onlar? Bir öneri: Madem alıkonulmuş hiç olmazsa sonraki avlarımızda hedef harici gelen ve yaşayamayacak derecede yaralanmış balıkları forumda sergilemeyelim abicim.
şanlısınız bu kadar çeşitli bi av imkanına sahip olduğunuz için nerde avlandıgınızı bende ettim bende beylıkduzunde ikamet edıyorum
Soru abes kaçıyor Soru abes kaçıyor biliyorum. Ama cidden merak ettim. Bu kadar çeşit bir gecede İstanbul'da nereden yakaladınız???
üzgünüm avlak paylaşmıyorum..Zamanında bende siteden avlak yeri istedim kimse yardımcı olmamıştı(haklı olarak..) ama şunu söyleyeyim..Avcılar-Mimarsinan arası...