bayramdan sonra nasipse osmaniyeye gideceğim 1 haftalığına..gecen sene gittiğimde balıksız donmustum..sadece kadirli yolunda sakarcalı köyünün yanında kum ocaklarına yakın yerde sazan tutmaya calısmıstım...acaba osmaniyede iri sazan tutabileceğim bir göl varmı??? ayrıca adana yumurtalık ve hatay taraflarında denizden bu mevsimde hangi yemle neler alınabilir,şimdiden tesekkurler...( açık yer belırtmemek ıcın özelden yazabilirsiniz)...
abi gecen sene gittim oraya,balık tutmak yasak dediler..acaba bu sene izin varmı yoksa kaçakmı takılcaz
Ben osmaniyeliyim ama yaklaşık 4 senedir osmaniyede ava gitmiyorum eğer size uzak gelmezse kalecik barajı var bahçe tarafında oradan güzel sazanlar alabilirsiniz. Ağ yasak ama olta serbest bildiğim kadarıyla. Tam barajın üstünden geçen bir yol var oradan kalecik köyüne doğru giden yolu takip edin 500 metre ileriden orman içinden barajın yanına inen yol var toprak yol ama arabayla gidilebilir o yola doğru sola dönüp taşlıkların üzerinden oltalarınızı atarsanız güzel balık çekebilirsiniz. Biz ekmek içi kullanıyorduk solucan ve mısır kullananlar da var, gidebilirseniz şansınızı deneyin derim. İyi bayramlar
orhan abi geldim osmaniyedeyim...abi yumurtalıkla ilgili bana yardımcı olursan sevinirim..yem temini,takımcı ve nerede avlanmalıyım..tecrübelerinizden yararlanmak isterim...
Ben de İstanbuldayım Kardeş özelden bir kaç bilgi yolladım sana yardımcı olacaklardır,her zaman beni de arayabilirsin elden geldiğince,İstanbuldan da yardımcı olurum. Rastgelsin.