Yarın sınava gircek olan tüm site üyeleri arkadaşlarıma ve ben deniz kendime başarılar diliyorum... nasıl bir balık aşkıymış ki bu saatte bile bir bakıym siteye ne var ne yok dedim ; saatler kala eminim siteden çok fazla oğlu kızı yeğeni vs. girende vardır. herkesin hakkında hayırlısı inş.
Benim delikanlı da girecek. Sabah hazır kıta gideceğiz. Allah herkesin gönlüne göre versin, emeklerini zayi etmesin. Önemli olan severek gidecekleri bir okul ve meslekleri olması. Az yapmış çok yapmış önemli değil. Onlar her zaman bizim çocuklarımız.
Balik sevdalilari olarak hayatiniz boyunca sinava giren diger ogrencilerden daha fazla balik yemis oldugunuzu ve dolayisiyla daha zeki oldugunuzu tahmin ederek diyorum ki "siz halledersiniz". :thumb:
Herkese iyi dileklerinden ötürü teşekkürler. Sınavım gayet güzel geçti. Umarım girmiş olan arkadaşların sınavları da iyi geçmiştir.
çokta zor değildi aslında ama türkçe zorladı açıkçası. paragraflar çok uzun ve karmaşıktı anlamak için 2 3 defa okumam gerekti. hele benim en çok güvendiğim sorular paragraf sorularıydı. yinede geçen seneye göre 300 civarı bir puan bekliyorumki buda 2 yıldır okuldan uzak kalmama ve hiç hazırlanmamama rağmen gayet yeterli sınava giren herkese geçmiş olsun
herkese teşekürler sınav dershanedekiler gibi değildi daha zordu fkat onümüzde lys var galatasray için zorlamaya değer özellikle bu yorumu alıntı yaptım çok hoşuma gitti fakat herkese çok çok teşekürler diğer bir abiminde dediği gibi herkes hayalerindeki mesleği istesin sonuçta çocuklarınızdır kalıcı olan meslekleri değil