Balık avı netin saygıdeğer üyeleri 20 lik owner misina arıyorum.lakin bulamadım bulabileceğim bir yer varmı.bilgi verirseniz sevinirim .şimdiden teşekkür ederim.
Daha önce kullanıyor muydunuz? Ben ownerin 0.24 lüktü galiba 300 metre misinasını kullandım. Zırt pırt kopuyordu. Belki de güneşte cam kenarında kalmış bir paketti bilmiyorum. Gamakatsu, nippon yeşil olmaz mı? Nippon 180 metre liği ultra ghost yeşil olanı ve latex effe kullandım çok iyiler. Fakat makinede ipe döndüm.
Barbaros'a katılıyorum. owner misina bende de vardı, şu açık yeşil renkli olan, sürekli kopuyor. bunu alacağınıza krokodil'in en dandiğini alsanız daha iyi.
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim. Ben bu misinayı derede huylu ve ürkek bir balık olan bizim buralarda alay dediğimiz kızılkanata benziyen sert aksiyonları olan balıkta kullanacağım.Onun için seçiciyim birde dandik bile olsa insan bi misinadan verim aldımı gözü başkasını görmüyor.hooked
Hallice bir misina alıp, önüne şok lideri bağlar gibi, %100 FC misinadan bir ilave koyarsın, olur biter. Yada takımı %100 FC ile yaparsın. Sert aksiyonları korkutuyorsa, misina olarak bolca uzayan meşhur sufix xl gibi bir şey kullanabilirsin.