Arkadaşlar oymapınar barajında sudak varmıdır..bilenler var ise lütfen yardımcı olun...saygılar spinnci
Orada güzel aynalıların yanısıra maalesef botla erişilebilen iclerinde güzel alabalıklar(kırmızı benek)vardır. Sevgiler
Murat bey ; maalesef oymapınar barajında sudak bulunmaz. Bol miktarda ve çok iri aynalı sazan bulabilirsiniz. Alabalık da alma şansınız mevcuttur.
osman kardeşim..bende olmadığını biliyordum,ancak baraj santralince çalışan güvenliklerin anlattıklarından yola çıkarak ve tarif ettikleri balığın sudak olduğunu düşünerek bu konuyu açtım..iki yıldan beri santralde çalışan güvenlikler levreğe benzeyen.kedi gibi dişleri olan bir balık avladıklarını sırtının koyu renkte ve alt kısmının parlak renkte olduğunu ve kendilerininde bu balığın ne olduğunu bilmediklerini yem olarak canlı çekirge kullandıklarını söylemelerinden ve bu balığın tafinin sudağa çok benzediğini sandığım için bu konuyu burada açtım.. saygılar.
Bu önemli bir bilgi. Sudak sonradan atılmış olabilir.Oymapınar sudak icin cok elverişli bir barajdır.İlerde harika trofeler olabilir.