selam bu cesmenin baliklari ne kadar cin yaaw???mamun, sulunez,tuzlanmis tavuk, denedim umurlarinda degil...pilker at cek yapiorum yine yok...sepet atmek istemiyorum o zamanda zevkli degil.simdi ustatlar ne yapayim yeniyim ben cesmede neyle tutacam bu baliklari???
cesme merkez karakol civari, teke plaji civari, ulusoy civarinda yeni yapilan mendirektende atiyorum ama...
Bence once bir ilk yaziyi degistir ("w" vede eksik harflerle yazma) gibi. Bu saydigin yemlerin hicbirine gelmiyorsa bence sorun sendedir.Yemi yanlis takiyor olabilirsin,kullandigin malzeme uygun degildir(igne buyuktur yada misinan cok kalindir, yada misina gam yapmistir,yada erken cekiyorsundur,yada tasmalayamiyorsundur,yada vs,,,) Rastgele...
Ulusoy civarında inşaat faaliyeti olduğu için balıklar oradan uzaklaştı. Pek olmayabilir. Karakolun önündeki kafenin aşağısındaki taşlardan akşam karanlık çökmeye başlarken ve sabah gün ağarmadan hemen önce levreklerin su üstündeki hareketlerini görebilirsin at-çek yapılabilir. Tekke plajı civarında dip yapısı eriştelik olduğu için zayıf av oranı vardır. Dip için en ideal yer Ertan otelinin az ilerisi kıyı şeridi. Zaten akşamları herkes oradadır. Birde balıkçı teknelerinin olduğu yer var. Orada içeri girip burundan Ulusoy'a doğru 40-50 metre uzak mesafeye atış yap. Orada güzel bir taş var. Mercan dahi alabilirsin.