http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=12-Princess-7 bu linkte üstten 3 üncünün herşeyiyle aynısı olan fakat markası maria prensess değilde OYSTER olan bir sahte aldım.aldığım bu sahteyle marianın sahtesinde farklılık göremedim içindeki bilyelerin sesi bile aynı.aldığım kişiye arasındaki fark ne diye sordum.adam bu maria nın çakması yani gerçek maria prensess 7 cm liğin sahtesi dedi...yan sanayi galibaa.sizden isteğim bu aldığım rapala hakkında bilginiz varsa benle paylaşırmısınızz.
Hologramları ve herşeyi aynıysa.. Prences e okadar para vermek yerine almakla iyi yapmışsın kaldıki bunlar kanıtlanmış renk ve sahteler. Burda birazda işl sende at çek yönteminde...
Gerçeği ile çakması arasındaki fiyat farkı nedir ? Eğer sahteyi kaybetme olasılığı yüksek ise daha ucuz alternatifler tabiki değerlendirilmelidir. Ama kalite her zaman her yerde kalitedir.
aldığımın fiyatı 4 lira.maria prensess 20 lira .ucuzz olduğundan alırken şüphelendim baya inceledim.ama fark göremedim.bu hafta sonu denicemm
Sahtelerin yüzeyindeki boya, hologram vs. hiç bir şeydir.. Suyun içinde ne yaptığı ise her şeydir. Kaliteli bir sahte, dengesi, aerodinamiği vs. özenle ayarlanmış, suda belli bir çekme tarzı ile belli bir aksiyonu yapacak şekilde hazırlanır. Bu, makine/kalıp işi dahi olsa, daha hassas üretim demektir ve haliyle pahalıya çıkar. Bu nedenle, hologramları aynı, her şeyi aynı gibi bir benzerlik, sahte seçimi için kafi gelmez. Maria Princess'in sahtesi değil, zira markası belli. Onun bir taklidi diyebiliriz. Eğer dengesi vs. de aynı şekilde taklit edilebilmişse, elbette aynı işi görecektir. Ama, aynı kaliteyi veren sahteyi neden çok daha ucuza satsınlar? Bunun sebepleri olabilir çok çeşitli.. Belki öbürü aslında pahalı satılıyordur. Ama sonuçta, bir şüphe uyandıran durum. Tipine bakmayın, sudaki hareketine bakın..
Bence sudaki aksiyonunda kesin bir farklılık vardır, iki modelide karşılaştırmalı incelemeye tabii tutmak lazım, yani Serdar abinin dediği gibi suda ne yaptığı önemli.. gerçeğini birebir taklit ediyorsa büyük başarı diyebilirim sadece ama bunun testinide her iki modelede sahip olan ve sudaki hareketini belirli kriterlere göre test edebilecek kapasitede bir kullanıcı olmalı ki aradaki fark anlaşılabilsin. 4TL bir silikon yemle aynı ücret şuanda.
benimde alırken kafamda bir çok soru oluştu.bu hafta sonu denicem.OYSTER markası hakkında hiç bilgim yok.bu marka nasıll
Oyster diyince kamış modeli geliyor aklıma, bir fotoğrafını çekip koyabilirmisin buraya bizde görsek şu sahteyi?
bu resimleride ercan beyin bir konusundan aldım.şekil olarak bu mariayla benim oyster arasında benzerlik varmı sizce
Sırt desenlerinde büyük fark var, ayrıca senin balığın boğazında yanlış görmediysem kırmızılık var, mariada buda yok. Maria'nın sırt desenleri daha yoğun, yani model olarak benzesede aynı ürünler değil, taklit dediğin birebir aynısı olmalıdır. Bunlar birebir aynı değil. Benzer modeller yozuride de, rapalada da, diğer markalarda da var. Örn: rapala firetiger. Resim çok bulanık, daha yakından incelesek daha bir çok detay çıkacaktır ortaya.. birde sudaki aksiyonunu görmek lazım.