Özbek'te gece avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında sedatk tarafından paylaşıldı.

1. sedatk

sedatk Sedat

yer: urla/özbek

tarih : 19,09,2008

yemler:boru kurdu,sülünez,çiçim,kalamar

Şunun şurasın da balık avlamak ile ilgili ciddi ciddi denemelerim takribi 4 ay gibi süre gelen bir hobi haline dönüştü.Elbetteki daha önceleri de balık avcılığı yapardık ama bu denli her hafta,hatta her güne inecek kadar abartmamıştım:p

Şu an bu raporu hazırlıyorum bir yandan da bu akşam nereye gitsem diye plan yapıyorum:) sanırım bu akşam da İnciraltına gideceğim;) Neyse gelelim bizim av hikayemize.....

Ben gibi hasta balıkçı abilerime bir kıvılcım bir ateş gerekiyordu.Bu ateş; ateşin ilk bulunduğu zamandan beri var olan insandaki avcı ruhunu yansıtan bir ateş.
    Tabii ki ateş düştüğü yeri hemen yaktı ve ekip toparlanmaya başladı...

Ekipte yer alan Ömer abi(efesli),Nadir abi(nadir sakoglu),Celalettin abi(celo 1957),Sefa abi(maximus35),ben ve arkadaşlarım adına bu ekibe ayrıca teşekürlerimi ve saygılarımı bir daha sunmak isterim...

Gece 24,00 gibi hareket eden teknemiz özbekten ,gülbahçeye doğru dalgaları yara,yara ilerlerken bizlerde oltalarımız ve yemlerimiz hazırlamaya koyulmuştuk
    Temiz hava ve derin nefes alışverişler bende etkisini göstermeye başlamıştı,sadece bende olsa neyse sıkı dostumda bana ayak uydurmuş çook derin nefesler almıştı;) veeee oltalar suda...resimleri fazla çekemedim cep tel den iyi çıkmıyordu, foto makinasını da inatla almıyacağım işte!
    herzamanki gibi tahmin edin benle balığa giden ve en çok balığı yakalayan arkadaş günü bombasını patlatmıştı bile.....gecenin soğununda bizlere sıcak saatleri iri bir Eşkina yakalıyarak başarmıştı....
    dediğim gibi gece resim çekme durumum olmadığından ve de bir miktar uyuyarak zaman geçirdiğimden fazla teferrüatla uğraşmadım :D

2. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Tebrikler. Cok net gorunmuyor ama resimdeki balik epey iriymis. Afiyet olsun :)

3. sedatk

sedatk Sedat

sabah saat 10,30 gibi karaya çıkmıştık şöle bir bakayım dedim neler varmış kovamızda.
    bu lidakiler ise hızımı alamayıpta o gün inciraltında yakaladığım avımdan,allahtan boyozlarımızı önceden temin etmiştik

4. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Bir gün izmirdeyim sabah beni bir ses uyandırdı Boyooooozcuuuuu yahu dedim nedir bu ses.Her sabah uyandırıyor beni.Bi sabah kalktım erkenden baktım hemşerim ne satıyosun diye meğersem resimde de gördüğüm yufka gibii bir şey.Boyozu duyunca bir den aklıma geliverdi.Tebrik ederim güzel av olmuş.

5. sedatk

sedatk Sedat

saolasın :)
    sorma birader;) birde burada boyuzcular ve gevrek(simit)çiler bu iki kelimeyi doğru dürüst te söylemezler..;) :D gevrek ve boyoz u 100 çeşitli telafuzunu da bilmek gerekiyor ;) :D av işinde ben yine uyudum resimdeki arkadaş balıkları götürdü:)

6. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Sedatçım dahası var.Çekirdeğe çiğdem.Çamaşır suyuna klorak daha neleri var.Lafı uzatmak istemiyorum ama izmirde lokantada patates kızartması istedim 5 dk sonra kıvır kıvır lastik gibi bir şey geldi.Dedim her halde izmirde patates kızaraması deyince böyle geliyor.Garson birazdan geldi abi dedi yedinizmi getirdiğim şeyi.Evet dedim yedim.Abi yan masanın kalamarını size getirmişim dedi yanlışlıkla.Tabi ben o anda iptal oldum.

7. ıceman

ıceman orhan

En İyi Avı:
    kefal,zargana,lüfer,mırmır
    İnanamıyorum inanamıyorum :eek: :eek: patates niyetine kalamar yalan oldu gitti ha :D:D:) :)
    Sedat bu arada güzel muhabbetinizi tebrik ederim :D:D

8. sedatk

sedatk Sedat

:D :D :D :D :D hayatında yediğin en ilginç patates kızartmasıymış:)

9. sedatk

sedatk Sedat

Saolasın Hüseyin,e haydi sen ile ne zaman gidiyoruz mordoğan a ?

10. derbeder

derbeder ALİ HAYDAR

arkadaşlar bu nasıl bir hastalık bilmiyorum. herhafta çıkmazsak bişeyler eksik gbi geliyor. ondan ne yapıp ediyoz genede denizin ortasına gidiveriyoz. bu sefer de öyle oldu. deniz birazdan fazla dalgalı olduğu için pek rahat bir av oldu diyemem. ama arkadaşlarla birlikte olmak herşeye değerdi. güzel bir gündü bizim için allah daha nice balık avlarını kazasız belasız nasip etsin inşallah. bu hafta nereye gidyoz. :D :D :D

11. sedatk

sedatk Sedat

bu hafta dinlenelim derim:)

12. ıceman

ıceman orhan

En İyi Avı:
    kefal,zargana,lüfer,mırmır
    Rahat ol haber vericem kardeşim ::D:D:D:D:D

13. filinta_35

filinta_35 haşim özkamalı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    YOĞURTÇUYU DENİZE ATACAM:))

:D süpersin beya:D

çıkmaz ayın içinde:mad:

bu arada geçmiş olsun hepinize:eek: biz balığın belini kırdık bu hafta bilginize mercan ve karagöz ağırlıklı bi avımız oldu hava muhalefeti olmasa sirküleri bile delecektik az daha:D rapor niye yazmıyorsun derseniz halaa resim yüklemeyi öğrenicem:D

14. ACARALPER

ACARALPER ALPER ACAR

Favori Kamış:
    KASNAK OLTA
    En İyi Avı:
    500 gr ÇİPURA
    Derin nefesli güzel av daha. Ah bide birkaç foto olsaydı iyi olurdu. Tebrik ederim arkadaşlar muhabbete devam

15. ACARALPER

ACARALPER ALPER ACAR

Favori Kamış:
    KASNAK OLTA
    En İyi Avı:
    500 gr ÇİPURA
    Abi böyle patates kızartmasına can kurban. Hangi restoran söylede bizde devamlı gidip patates kızartması isteyelim...:D :D :D

16. ömer65

ömer65

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 2 kg
    afiyetler olsun güzel av olmuş rastgele:)

17. selimlee

selimlee

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kıyıdan3 mt.10cm.suda1200gr.levrek
    tebrikler sedat.Haftasonu cumartesi geceside be4n İnciraltı'ndaydım.sabaha kadar pek verimli geçmediğini düşünen başka balıkçılarda vardı toplamda biri yarım kilo olmak üzere 6 adet mırmır ve 5 adet iri isparoz aldım.limitaltı balıklarda iadeli-tahahütlü geri salındı.:) :) elbet bigün dönerler geri:D :D :D :D :D

18. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tebrikler Sedat güzel bir av olmuş üstelik ekipte bayağı sağlammış tebrikler dahasına rastgele.

19. emrah_şen

emrah_şen mercan_amca

Favori Kamış:
    bilmem ki :)
    En İyi Avı:
    tabiki hastalık :)
    valla harika av olmuş tebrik ederim afiyet olsun nadir abim sedat abim :D

20. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Afiyet olsun arkadaşlar, ekibin ellerine sağlık gece karanlığında bitirmişsiniz işi :)