Merhaba Arkadaşlar Yaklaşik 2-3 Aydir Balik Avindan Ziyade Buram Buram Kokusuyla Denizi Ve Martilarin Haykirişlarini Ve Hatta Baliklarimi çalmaya çalişan O Avlaktaki Kedilerin Miyavlamalaini Bile özledim. şimdi Anliyorum Gerçekten Deniz Insanin Ruhunu Hem Okşuyor Ve Hemde Dinlendiriyormuş.. Ve şimdi Anladim Güneşin Kavurucu Sicaği Altinda Bile Sabahtan Akşama Kadar Geçen Zamanin Neden Saniyeler Kadar Kisa Bir Anda Geçiverdiğini.. Oltama Taktiğim Yeme Acimakla Birlikte,o Yeme Balik Vurduğu Zaman O Zilimin Tatli çalişini..ve çupranin Durup Durup Gelmemek Için Kafa Atişini özledim. özledim Dostlar Bu Hikaye Uzayip Gidecek.en Iyisi Kisa Keselim Aydin Havasi Olsun.!!
Usta en azindan Turkiye sinirlari icindesin ve bir sekilde bu ozlemini giderirsin. Ya ben ve benim gibi dunyanin cesitli yerlerinde olanlar ne yapacak. Bende Galatanin o bayat cayini,tas gibi simitini, Balat'i,Unkapani koprusunu,Bogazi,Istanbul icindeki golleri,vs oyle ozledimki anlatmakla forum yetmez :'( Uzaklardan kocaman selamlar ve de Rastgele... :'(
Siz de dua edin Türkiye de değilsiniz trafik, kargaşa,terbiyesiz, saygısız, gözü paradan bir şey görmeyen insanlar, din sömürüceleri, pislik, gırgırlar vs. vs
Bunlara soyleyecek birsey yok zaten Burada bile boyle aksaklik,adilik,vs,,,haberleri duydugumda yada duydugumuzda cok sinirleniyoruz. Evet cok cok haklisin.Memleketin iyice civisi cikti gitti.Hergun Turkiye gundemini takip ediyorum ve hergun mutlaka cok kotu olaylar oluyor :S Tecavuz,gasp,teror,hirsizlik,dolandiricilik,adaletsizlik,,,,Ne olacak boyle bilmiyoum.Yinede merak ediyorum ve soruyorum : "Nereye kadar..." ? Rastgele...