Özlemiştik!!!

Konu, 'Videolar' kısmında Zıpkıncı İbo tarafından paylaşıldı.

1. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
  2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Daha kısa olduğu için 3. videodan başladım.:D :D

1. ve 2. videolar, ne yazık ki yarına kaldı.hihi hihi

Gerçekten akvaryum misali. Apayrı bir dünyada, balıkların valsi.

Paylaşım için emeğine sağlık.:thumb: :thumb:

3. MarjinaL_AvcI

MarjinaL_AvcI ALPER

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Power Liner 865
    En İyi Avı:
    YAYIN (5 kg)
    gerçekten muhteşem görüntüler.
    Paylaşımın için çok teşekkürler...

4. nicholai hel

nicholai hel Aykut

İbo abi bana bir harddisk borçlusun artık, bunu bilesin! :D

Bende arşivcilik hastalığı vardır abi. Kaydederim, hem de acımam, mümkün olan en yüksek kaliteyle kaydederim.
    Öyle arşive atıp unutmam da, hepsi klasör klasör düzenlidir, boş zamanlarda ya da ihtiyaç olduğunda döner bakarım.

Senin bulup çıkardığın bu videolar bile sanırım bir 250 gb yapmıştır. Tamam ben toplamda 3 tb harddisk doldurdum da, sen de artık bir 500'lük yardım yapsan diyorum. Hem fiyatlar da ucuzladı. ;) Hastalık işte naparsın. :D :D

İşin şakası bir yana, daha izlemedim ama, deniz tutkunu bir dalgıç olarak giriyorum şimdi yine deryalara... Sayende.
    Gönlüne sağlık, teşekkürler... :)

Ekleme: İlkini açtım, 765 mb, ikincisi 1.3 gb, hadi bakalım. :D Başladım indirmeye. :rolleyes:

5. muratbzk

muratbzk murat

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra Ultima G2 Surf -Awa Shima Spin
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf 5000-Spro Passion 730
    En İyi Avı:
    plankton
    Paylaşım için çok teşekkürler, bu saate kadar nasıl zamanın geçtiğini anlamadım valla:)

6. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO, BROWNİNG, LİNAAFFE, DAİWA, CARMORAN
    Favori Makine:
    Daiwa emblem pro 5000,RYOBİ,spro
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Ne iyi yaptınızda eklediniz ellerinize sağlık,
    insanı alıp götürüyor , Yapmak istediğim ama bu zamana kadar nasip olmayan ama kısmetse en kısa sürede gerçekleştirmek istediğim 2 /3 şeyden biri 1.levrek tutmak:laughing: :laughing: 2.ciside su altı dalışı:D :D :D yoksa gözüm açık gidecem ya la hihi

7. bnymnblr

bnymnblr Bünyamin

Paylaşım için teşekkürler. Gerçekten hem görüntü kalitesi hem de içerik olarak çok güzel

8. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Tevfik agabey, mutlaka tam ekran, sesli, maksimum cozunurlukte ve HD olarak ayarlayip izlemenizi oneririm.

Hatta mumkunse karanlik bir ortamda (sinema keyfi hesabi :D), cayinizi elinize almis, arkaniza yaslanmis vaziyette (hatta ve hatta sigara dahi mumkun hihi ) izlemek lazim. :) Maksimum keyif anca oyle oluyor.

Benim favorim en sondaki video. :)

Begendigine sevindim. Iyi eglenceler. :)

Aykut kardesim, sen de sagol. Ilgin ve begenin icin tesekkur ederim. :)

Harddiskler sana kurban olsun be dostum.:) Kopegin olur icabinda :) ...

Epeydir takip ediyorum seni, tam benim kafadansin, merakli ve arastirmacisin, takdir ediyorum diyecegim haddim olmadan. Usta avcisin belli ki, ben sizlerden ogreniyorum olta isini.

Arsivcilik iyidir ama bir noktadan sonra insani tutsak eder. Ben de yillar yili okudugum mizah dergilerini arsivlemistim mesela, donup donup okuyordum, sonra baktim olacak gibi degil, yer de kapliyor, hanim da laf ediyor, dagittim ese dosta, bir kismini da attim. Ayni cesit biriktirme hastaligi sahtelerde de baslamisti ki zor zaptettim kendimi. :)

Ayni kafadan olan, ayni hobiye gonul veren insanlarda benzer saplantilar, toplama, biriktirme, arsivleme gibi hastaliklar olabiliyor demek ki... :)

Sagolasin birader. :)

Rica ederim... Evet, ilk iki videonun cok uzun oldugunu sonradan fark ettim. :) Iyi seyirler...

Ben tesekkur ederim ilgi ve begeninize. Bence once dalisa baslamak, ondan sonra levrek pesinde kosmak daha iyi olur. :)

Rica ederim, keyifli seyirler... :)

9. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Her zamanki gibi bizleri bu güzel görüntülerle buluşturduğun için teşekkürler İbocan, gerçekten farklı ve bambaşka bir dünya sualtı :thumb:

10. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Sen sagol, var ol Isa dostum. :) O dunyanin icinde beraberce palet vurmak degilse bile kiyisinda olta atmak kismet olur insaallah...

11. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili İbrahim,
    Paylaşım için teşekkürler. Muazzam görüntüler gerçekten.
    Bizler su üstüne bile bu kadar aşıkken, demek ki su altına insek eve uğramayacağız.:):D
    Sevgi ve selamlarımla...

12. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Aman Abi naptın? :eek:
    Usta avcılık şöyle dursun, biz daha kalfa bile olamayız. :) Cemiyette pişiyoruz. :D

Yalnız diğer dediklerine katılıyorum, ben de sana karşı boş değilim yani ;) :D
    Kafa yapılarımızın aynı olduğunun uzun zamandır farkındayım. Paylaşımlarında da bunun keyfini çıkarıyorum. Özellikle takipteyim. :)

Demek benim arşivdeki dergiler de eşe dosta dağılacak, çöpe gidecek ha, ne diyorsun öyle, kıyamam abi ben! :eek:

Ama bizim gibi araştıran, bilgiye önem veren insanlarda bu oluyor benim de gözlemlediğim kadarıyla.
    Bir gün işime yarar, döner tekrar incelerim dediğim envanter dolaplara sığmıyor, evde nerelere yeni dolap yapabilirim diye bakınıp duruyorum. hihi

İşin kolay kısmı ise bilgileri böyle dijital ortamda bulup klasörlemek. Dolaba ihtiyaç kalmıyor. :eek: Hem hanımın da gözüne batmıyor. :D
    Kötü yanı ise harddisklerin başına bir iş gelecek diye ödüm patlıyor. :eek:

Teşekkürler abi. Paylaşımlarının takipçisiyiz.
    İnşallah bir gün birlikte palet çırpar, olta sallarız... :)

13. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Sagolasin Bahadir ustam. :)

Ortak hastaligimiz, onulmaz yaramiz, dermansiz sevdamiz balik ve deniz iste. :) Ustu ayri keyif verir, alti ayri asik eder adami kendine. :)

Selamlar... nice bereketli avlar dilerim.

Insallah sevgili Aykut. :)

Dedigim gibi, arsiv ve biriktirme isini "COP EV" mertebesine vardirmadan, :D cevremizdekilerde ruh hastasi intibai uyandirmadan :D yapmak lazim. :) ...da iste o da pek kolay degil.

Yine en iyisi senin sistem... yani elektronik arsiv. Aman diyim manyetik alan, miknatis filan yaklastirip bir kazaya kurban vermeyesin o canim hazineleri. :)

Selamlar dostum. :)