Kanal Ortası Çapari denemesi. Mesai öncesi kısa tur; 06:45- 09:00 aralığı yapılan kısa turdan ibaret bir avdır. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Tebrikler Alico abi, iyiki kısa tur, bi de uzunu olsa ne olacak kimbilir. Rastgelsin, balıklar harika.
Ustat yine guzel bi av yapmissiniz uzun sureli bi av olsa neler olacakmis kimbilir daha buyukleri ras gelsin insallah
Balığın akışı devam ediyor bu sene palamutların boylarıda çok güzel, hamsi hep palamuttan önce yapardı bu sene tersi oldu galiba anlamadım bu işi, tebrikler kısa zamanda büyük iş :thumb:
Tebrik ederim alico abi Tebrik ederim alico abi kısa süreli harika bir av olmuş allah uzunlarından korusun bize birşey kalmaz. Yeni olduğumdan soruyorum. sahilden mi tutyorsunuz yoksa tekne ile mi? yemli mi çaparimi? Genelde nereler de oluyorlar? Teşekkürler
işte olay bu. o mera bu mera akşama kadar deli dana gibi sahillerde koşturacağıma bir kısa tur yapar , nevaleyi alırım. yalnız kısa tur için tekne lazım..
abı tebrık ederım .bu kanal ne tarafta oluyor adını hep duydum ama yerı neresı belkıde ustunden gecıp duruyorum tekneyle bı koordınat verırmısın avlarını keyıfle ızlemeye devam edıyorum saglıcakla kal