Merhaba dostlar... 11 Ayın sultanı ramazan ayının yaklaşması ile ailece kısa bir gezinti ve deniz sezonunu kapama kararı aldık ve tekne ile bulunduğumuz limanın 7 mil kadar kuzay batısına doğru yol aldık. Hava çok güzel rüzgar sıfıdr denecek kadar azdı hatta karıncalar denizden su içmeye inmişti... Bu arada çaparileri yanıma almayıda ihmal etmemiştim akşam üstüne doğru bayağı açıkta martıların suyu dövdüğünü zorda olsa seçtim çok geçmeden kurtlarım beni rahat bırakmadı ve hemen bizim deniz gezisi bir anda balık avına dönüşüverdi... 2 saat kadar avlanıp livarda yeterli balığı misafir edince avı bırakıp dönüş yoluna koyuldum.... Avlak:Karadeniz 3-4 mil açıkta Kullanılan Çapari:25 li ördek tüyü çapari iğne WMC 02 uzun pala düz beden 0.50 köstek 0.40 köstek boyu bir karış dört parmak (28-30 cm) Rüzgar:3-5 kuzey
Bizim evin onunde kedi kalmadi. Hepsi birden sizin sokakta Baliklar artik vanozluktan cikmis tam palamut olmus. Masallah usta. Rastgelsin.
sevindirici bir haber balıklarda güzel .ne yapsak tekneye atlayıp kurtlarımızı dökmeye orayamı gelsek ne bol avlarınızın devamını temenni ederim bol şanslar..........
Aykut dostum teşekkürler...öğlen sonrası 15.00 e kadar atölyedeyim çaya beklerim... Palamutun gelişi ile mahalledeki kedilerin renkleri canlandı... 35 CM lik vanoz bunlar... :D Umarım bu yıl palamut amatör balıkçının yüzünü güldürür... Ayrıca Palamut benim için sadece balık değil Sevda.... bu sevdanın peşinde 10 gün öncesine kadar.. 1260 km yol 8 palamut için yaptım .. Sizin için yol çokta uzak değil... Bahtiyar teşekkürler...hayırlı ramzanlar dilerim... Sevgili Engin teşekkürler... Palamutların son halini foruma eklemiyorum balık tezgaha düşsün bak neler olacak....
Feridun abi senden beklenen müthiş avlardan biri daha... Tebrikler..palamutlar buyumus gibi geldi bana.. hepsi harika.. devamını bekliyoruz.. Butun karadenize hakimsin abi masallah.. lüferden haber geliyormu
Mesut önümüzdeki günlerde belli olur palamutun kalıp kalmadığı... Emre umarım beğenmişsindir videoyu..aslında bir çok video var paylaşılmayı bekliyen fakat ufat tefek üzerlerinde oynamak gerekiyor... Sevgili Hasan teşekkürler bu arada unutmadan yılın ilk lüferi oltaya vurdu... Teşekkürler yılın bu zamanında palamut kendini gösteriyor...Tarih Eylül 1 dedimi arayınki balığı bulasınız... Emre teşekkürler afiyet olsun... balığın tadı ile ilgili yorum yapmıyorum daha tezgaha düşmedi.... ayrıca lodos rüzgarının seni ve kademi bu tarafa atmasını bekliyorum...
Feridun selamlar. Elbette öncelikle tebrikler Sormak istediğim : El oltası ile takım arasına örgü misina koyuyormusun? Selamlar.
üstad yakışır sana. biz daha denize 1 sefer inebldik. sizinkilerle dağlara cıkmaya başladık.. daim olsun
Aleykümselam dostum...Teşekkürler... Çapari den sonra 6 kulaç 120 lik Eşşek misina sonrasında 5 mm boylama ipi kullanıyorum...aşağıya fotosunu ekliyorum... Ömer tatlısuya biraz ara verdim her bir tarafım çamur oldu... Denizi özlemişim.....
Yine sıralamışsın abi palamutları, artık Feridun abi raporları gelmediği zaman bir acayiplik var diyorum kendi kendime. Amatör ruhun hiç zedelenmesin nice avlara, tebrik ederim.