Selamlar... Palamutun akın zamanı kıyıya yem bulmak için yanladığını çıplak gözle görebilirsin. kıyıdan at-çek tarzı Takımlarla 10 lu palamut çaparisiyle verim almanız mümkün.
Palamut akının başlangıcı nedir ?Birde Üsküdar avlağı tüp geçit çalışması yüzünden körleştimi? Teşekkürler.
Sanırım benim açtıgım ilk konu böyle bişeydi Çok sordum kıyıdan verim almak mümkünmüş ama zormuş.Bildigin çaparinin büyügünü kullanıyorsun .
Kolay gelsin palamut ve torık ıle ılgılı şu linktede bazı bılgıler vardı sanırım http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=16473
Furkan, istavriti sordun, mezgiti sordun, kefali sordun, şimdi palamutu soruyorsun. Ne yakalamak istediğine karar ver bence artık. Ne zaman yeni mesajlara baksam, senin yeni bir balık türünün yakalama tekniğini sorduğunu görüyorum. Bu sorduklarının hepsi için sitede ayrıntılı bilgi var, arama motorunu kullanırsan pek çok bilgiye ulaşabilirsin. Ben sana yeniden hatırlatmış olayım.
SELAMLAR.. Akın zamanı olarak genelde 14 ekim ile 5 kasım arası Yanlış olabilir tam emin değilim ama palamut boğaza giriş yapar. Fakat kıyıya nasıl Ne zaman Yaklaşacağı belli olmuyor.Ancak Kopan istavrit çaparilerinden yada istavrite atılan çaparilere Yakalanan palamut vanozlarından kıyıya yaklaştığı anlaşılıyor.