Farklı renklerde farklı şekillerde denemeye devam ediyorum. Aslında bu renk tamamen ALICO abimden aldığım tavsiye üzerine kullanılmıştır. Parmaklarım hala acıyor zor bir işmiş yaw Umarım geçer not alırız. KULLANILAN MALZEMELER: Misina : 0.45 krokodil ( paket ) İğne : Captain 1308 10 numara Muhtelif sim mor renk paket tüy Haddinden fazla sarfedilmiş efor , zanaat ve özen Çıkan sonuçlar aşağıdadır.. NOT : İğne bağlarına şeffaf sertleştirici kullanmak niyetindeyim. Önerilere de açığım.. Saygılarımla. Bu kösteklerde yeni bağlanmıştır. Kırçıllı devamlı favori gösteriliyor. Güzel sonuçlarda veriyor. İnşallah bizde alacaz. Daha suya indirmedik KULLANILAN MALZEMELER: Misina : 0.45 krokodil ( paket ) İğne : WMC 9142PS 1/0 Muhtelif sim Kırçıllı paket tüy
Ellerine sağlık süper olmuş tamamdır. başkada hiçbirşey kullanma 0,50 bedene donat tersli yüzlü kazık bağıyla kaydırmadan. olay bitmiştir. bekliyorum balık haberlerini....
Tbr ederim murat gerçekten çok iyiler ve emeğine sağlık. Köstekler için daha ince misina kullansaydın sertleştirici atmanda fayda vardı ama zaten 0,45 kullanmışsın hiç gerek yok. Bide şöyle bi şey tavsiye edebilirim sana. Tamamiyle vurgun çapari mahmut abinin yaptığı çaparilere özenerek söylüyorum ki ; farklı renkte iğneler , horoz tüyü , kaz tüyü gibi 10 lu bi çapariyi karıştırıp yaparsan balığın nazlı olduğu şu dönemlerde illa birisine denk gelebilir diye düşünüyorum. Örnek siyah iğne, kırmızı iğne ve nikel iğne ile farklı renk tüylerde bi karışım .Nikel iğneye farklı renklerde tüyler ( mor , lila , aynı tonajlarda olursa etkisi artar vs. gibi. Eğerki bu hafta avın iyi geçerse haberleri bekliyorum kardeşim. Şimdiden rastgele...
1308 serisi 10 numara iğnenin cm olarak boyu tam 4 cm. yani aşağı yukarı mustadla wmc ye yakın. etli iğne olduğu için gramajı da diğer iğnelerle aynı.
elinize sağlık güzel ve sağlam gözüküyorlar. uskumru avında da sudan en iyi balığı çıkaran simler bu kullanmış olduğunuz simler. beyaz tüy sarı iğne de etkili oluyor. tahminimce palamutta da etkili olacaktır. birde köstekte boncuklu olunca daha iyi iş yapıyor. yardımcı olması açısından link atıyorum fikir amaçlı ( linkteki takım 5li fakat ben bu şekilde 7li veya 10lu kendim bağlayığ kullanıyorum ) http://www.delta-peche.com/leurre-peche-mitraillette-peche-mer/10638-ligne-bar-tortue-3-h.html
Stoperli köstekler palamutta iş yapıyormu bilmiyorum ama denemekten bişey kaybedilmez. Ama komiktir stopperin köstekte ne işi war diye uzun uzun tartışmalara girmiştim.. Halada anlamış değilim abi ama eminim amacı olan 1 düzenek. Deneyecem Bunu bu sene inş.
valla sebebini bend ebilmiyoeum ama elimde olursa koyuyorum takıma bende ses falan yaptığını tahmin ediyorum kendimce veya oynayınca ilgi çekiyor gibi felan boncuktan ziyade sarı iğne ve o kullandığımız sim etkili oluyor